Wohoo! Jälleen yksi huonosti nukuttu yö takana, kiitos välikatossa mellastavien rottien. Vaan eipä varmaankaan tarvitse enää heitä kuunnella. "Milloin vaan hänen varjonsa osuu tuon näreen kohdalle, sillo hälle tulee noutaja. Niin me ollaan päätetty hänen puolestaan." Eli myrkyttäjä-pyöveli teki tänään työnsä. Saavatpa Patrickin ja Suzien maissitkin (sekä meidän likkojen koiranruuat) olla edes hetken rauhassa.

Tänään olisi tarkoitus lähteä kesäleskenä expat-köörin kanssa järven eteläpäätyyn, Cape MacCleariin. En ole siellä ennen ollutkaan. Melko varma nahkan käräyttäminen on siis tiedossa. Kun nyt eivät varpaat taas palaisi. Emppahan lähteekin huomenna sinne kansanmurhamaahan koko ensi viikoksi. Saan sitten kotona hilseilevän hipiän kera naksutella ukkoja ruudulla ihan rauhassa vaikka aamukolmeen.

Eipä täällä taas mitään isoja ja ihmeellisiä. Sähkökatkoa piteli jälleen eilen semmoisen kolme tuntia. No, tulipahan reenailtua kitaran kanssa sormenpäät kipeäksi.

Pakko on kuitenkin laittaa kuulumisia parlamentista. Siellä ne vääntävät budjettia kokoon. Elikkäs presidentti otti lusikan kauniiseen käteen ja antaa edustajien tapella tulo- ja menoarvion kanssa. Eipä niissä tuloissa taida niin arvioimista kyllä olla. Donorit antavat sen minkä antavat.

Eilen oli hallituksen eräs MP huudellut opposition puhetta pitäneelle edustajalle että: "Sä oot keskonen. Synnyit seitsemän kuukauden odotuksen jälkeen." Koko hallituksen porukka oli sitten alkanut laulaa "keskoneeeen, keskoneeen". Vastaus oli:"Vai niin. No, mä vedin sua silti viime viikolla turpaan." Sitten siellä oltiinkin puitu ihan tosissaan että tunnustiko tämä opposition kaveri nyt pahoinpitelyn ja pitäisikö sitä syyttää tuomioistuimessa.

Ei sanat riitä taas kertomaan. Vaikka kyllähän se on ollut tiedossa että Malawissa pidetään kaikkea kehollista "epänormaaliutta" jollain tavoin epäilyttävänä. Eli vapiskaa keharikotien rakentamista vastustavat asukasyhdistykset. Olette kohdanneet voittajanne.