Ihan alkuun totean että toivottavasti siellä harjun päällä kaikki on mennyt hyvin ja meikäläisestä on tullut viisinkertainen eno. Tarkoittaako se sitten sitä, että veneestä pitää pudota viidesti että lasketaan? Vai kuittasiko Gatorista muksahtaminen kaikki tulevatkin pulahdukset? Toivon jälkimmäisen vaihtoehdon voittavan, meinaan vetää silloin tällöin vieläkin alaselän jumiin sen jackasseilyn jäljiltä enkä niin välittäisi uusista äksidenteistä.

Kanala sai asukkinsa tänään. Viisi kotkoa ja kukko. Mielenkiinnolla odotan huomisaamua. Että tuleeko sieltä käkkäkääkää!

Käväisin katselemassa taas hakusanoja joilla tänne on pamahdettu. Eniten oli näytetty tulleen ihan asiallisesti blogin nimen kautta. Mutta voi jessus sitten joitakin muita. Laitan tähän valitut palat.

jere suksi  Tämähän on siis veli rehtorin aikanaan postaaman kommentin ansiota. Kyseessä oli käsittääkseni vähän villimpiä tatuointeja nahkaansa hakannut elämäntaiteilija.

rodesian koiran keskiikä  Jaa-a. Onko "keskiikä" jokin rhodesian koiralle ominainen anatominen jutska? Ridgen (ja Brooken, hehhehheh) lisäksi?

hilux jÄÄhdyttimen tyhjennys   Talvi-ja jatkosodassa noita jäähdyttimiä vissiin tyhjenneltiin. En tiedä pitääkö paikkaansa että jäätynyttä rautakankea pitkin kun laskee pakkasnestettä, niin lopussa kiitos seisoo?

trippimittari  Laskee nautittujen lappujen määrää?

nukkuva+alaston+free   Nukkuva ja alaston ei ole vapaata riistaa.

missä asennossa maapallo on kun sambiassa on sadekausi  Istuvassa? Kyykässä?

takapiiska   Toivottavasti tulee taas muotiin kampauksissa. Itsehän en enää moiseen alentuisi, mutta olisihan se hauska koittaa pidätellä nauruaan kaupungilla kulkiessa. Jokusella kiinalaisella on täällä aika vakuuttava. Nyrkkisääntö täällä kiinalaisen ja japanilaisen toisista erottamiselle on se, että kiinalaisella on aina rumempi kampaus. Ja öykkäröivämpi käytös.

mäyräkoiramies   Peter Parkerkin vapisisi tällaisen supersankarin edessä. Paitsi että Mäyräkoiramies ei varmaan koskaan pääsisi kotisohvaltaan ulos liiallisen notkeutensa vuoksi.

piironginjalka  Enkä ole. Yksi suomirockin helmiä!

byrokraatit kuolevat  Ihan samalla tavalla sitä käy kait kaikille meille

ministerintalo  Joulun toivelahja numero uno. Kerää koko ministeriperhe asumaan ministeritaloon. Mukana salkullinen komiteamietintöjä, taksiseteleitä ja Toivo Sukarin puhelinnumero. Vanhemmissa malleissa ohessa myös pari jerrykannullista raikulivotkaa.

mitä eroa on hipillä ja ratakiskolla  Ei mitään hajua. Haluaisin tietää, vaikka vastaus kaiketi oonkin jotain poliittisesti hyvin epäkorrektia. 

kerran voin sytkällä tankkiin kurkistaa  Taitaakos tuota paremmin kukaan sanoa.

hapankaali+peura  Ei ole ollut tällainen resepti ajankohtainen. Vaikka kaipa täältä jostain impalaa tms. saisi.

kuka välittää hiaceja afrikkaan   Oy Abdin auto Ab? 

kuraviski  "Kun baaritiski ja jenkkiviski mun kyyneleitäni poimii..."

kenttäsirkkelit  Täällä sellaisia 170 pitkiä paikallista murretta päästeleviä jannuja. Tärkkelyskäyttöisiä.

miten sitoa luistimennauhat kireälle  Lähdetään kiristämään alhaalta ylöspäin. Jotkut käyttävät tähän sellaista koukkuakin. Jos jää lopussa pitkää narua käteen niin eikun nilkan ympäri vaan ja rusetille. Vahanauhat pitävät mielestäni parhaiten.

bilhartsia malawi  Been there, done that.

ostaisin+jouluseimi+hahmot  Mulla ei oo myydä, sori. 

suihkunurkan teko kahitiilestä  Tämän saumaukseen ei sitten saa käyttää laastia. Pitää olla sitä kumimassaa/silikonia. Huolehdi tarkkaan vesieristyksestä.

banaanisatama helsinki  Olen lieventänyt kantaani. Tuodaanhan sinne öljyäkin. Paikoitellen jopa siedettävää seutua, mutta kieroon siellä silti kuitenkin kasvetaan.

suuri isanmaallinen sota  Juu juu.

terässiivet  Ne oli ihan kelpo fillareita.

puuroa sushiriisistä  Toimii ihan niinkuin tavallinen puuroriisi. 

"meillä ei ole kaljaa"  Valitettavaa. Ei oo mullakaan, enkä niin kaipaakkaan.

sean connery ruumisarkku  Varmaan DB9.