Autotta ollaan sillä Firma tarvitsi omansa pois. Tai ei siis tarvinnut, ei sillä kukaan aja. HR-osasto näyttelee taas kynsiään.

Jos ihan rehellisiä ollaan niin johan se meidän käytössä oli rohkean kaksi viikkoa yliaikaakin. Joten fair enough.

Huomenna pitäisi Pajeron vapautua vankeudestaan. Toivottavasti kosla on yhtenä kappaleena ja edelleenkin asianmukaisesti varustettu. Ja kaipa se on. Mombasan kautta tilatut autot erikseen. Niihin iskee yleensä paha korroosio/autospitaali/venäläinen painovoimalaki. Onpa konteista kuulemma löydetty autoja pötköttelemässä pukkien päällä, ilman renkaita, peilejä, tuulilaseja, stereoita, penkkejä, virranjakajia ja mitä noita autonosia nyt onkaan.

Laura sai tänään Lilongwessa meidän Caribin kaupaksi, kohtuuhinnalla jopa.

Juoksu maittoi mukavasti salilla. Tennikyynärpääkin antoi viikonloppuna periksi, tai siis kyynärpäässä naksahti jotain paikalleen Cahillin loppupeleissä merkityksetöntä osumaa tuulettaessa, joten kahteen kuukauteen ekaa kertaa pystyi tekemään painoillakin jotain.

Aamusella huomasin, että olin saanut eräältä ulkomaiselta vetofirmalta ilmaista bonusrahaa. Siinä sitten naksutin heidän Jokeripokeria joutessani ja kuittasin VISA-piikin 10-A värisuoralla ja jäikin vielä pari tonnia.

Ihan kiva päivä.