Vaan murskavoitto ja vastustajan täydellinen nöyryyttäminen, kuten jo RuRu:ssa aikanaan opimme. Malawin Liekit pieksivät lauantaina MM-karsinnan avauksessaan pienen ja ei-niin-pippurisen Djiboutin 8-1! Hienoa!

Lehdistöllä oli eilen urheilusivuilla hehkutettavaa oikein urakalla.

Malawin maajoukkueen pelaajat skulaavat Njassamaan puolesta omalla riskillään. Liitolla ei ole minkäänlaisia vakuutuksia loukkaantumisten varalta. Sitä pääsi joukkueen kapteeni sanomaan. Muuten jutut pelistäå olivat lähinnä mainosta tukijoukoille. Itse pelistä ei mainittu sanaakaan. Sen sijaan oli sivun mittainen artikkeli siitä, mitä kaikkea sponsorit antoivot voittoisalle ryhmälle. Vedän tähän nyt ulkomuistista osan:

  • Voitosta joku organisaatio lupasi 250 000 khwashaa. Ja jokaisesta tulevasta voitosta 100 000.
  • Toinen byroo antoi kymppitonnin jokaiselle maalintekijälle ja 8000 joukkueen muille jäsenille.
  • Puoliajalla Sun Bird-hotelliketju huomasi että perkele! Me ei olla bandwagonissa! Niinpä he ilmoittivat tauolla että seuraavan maalin tekijä saa 20 000.
  • DSTV antoi joukkueen harjoituskeskukseen telkkarin, satelliittisetin ja puolen vuoden yhteyden.
  • Byolo saippuatehdas antoi 40 laatikkoa saippuaa ja body lotionia sekä t-paidat joka jannulle. Lisäksi kuulemma t-paitaa tulee lisää harjoituskeskukseen.
  • Yksittäiset ministerit kaivoivat kuvettaan 20 000-50 000 edestä. Ja oli niitä paljon muitakin. En vaan nyt muista tässä.

Fudisliitto antoi julkilausuman, jonka mukaan he ovat varmoja että nyt Malawi menee 2010 Etelä-Afrikkaan näyttämään närhen munat kaiken maailman Hollanneille ja Alankomaille. Valtiovallan edustajat hymistelivät vieressä ja sanoivat että niin meneekin jos se vain meistä on kiinni.

Nää sekoavat ihan tosissaan aina kun Flames saa säkällä voitettua jonkun. Kinnah Phiri, joka on siis Malawin uusi päävalmentaja, on nostettu aivan puujumalaksi. "Now we can't fail 'cos God will make sure that our football will succeed. This is a beginning of a golden era."

Eipä just muuta tänään. Paitsi:

  1. Saksa
  2. Ranska
  3. Portugali
  4. Espanja (myönnän. Yllätysveto.)

Eniten osumia: Redshiten kaunis poika Fernando Torres, Epsanja. "Enrico. Är det kardanaxel?"  

Sen verran täytyy ruuvata sääntöjä, että sijat 3&4 olkoon kummatkin kahden pisteen arvoisia. Rrronssin kylkeä kun ei pääse kukaan EM-kisoissa murrrjomaan. Eli välierissä turpaan ottaneesta 2 pistettä, sijoitus kahden ekan joukkoon 3 pinnaa ja ihan oikein sijoitus joukkueille kahden kärjessä 4 pistettä. Maalikunkusta hyvitetään kolmella pisteellä. Näin ollen maksimipisteet jotka voi kerätä ---> 15. Panos: traditionaali 013. Vain voittaja muistetaan. Tasurissa potti jaetaan voittajien kesken.

Täytyykin tästä lähteä ostelemaan tarpeeksi blandista...