Olen nyt sitten toiminut, sukuni perinteiden mukaisesti, mestarina rakennustyömaalla. Oikeastaan kahdellakin.

Meillä tehdään ennen sadekautta maintenance-töitä. Vihannesmaan aitatyömaa on puolessa välissä ja urakka kusee koska tarviketoimitukset eivät tule ajoissa perille. Eli heinä loppui kesken. Huomenna saadaan lisää. Bambua sen sijaan voi olla vähän liikaakin, mutta se tod. näk. saadaan kulumaan toiseen projektiimme.

Meinaan kanalaan. Patrick on ollut uransa huipulla kun on saanut suunnitella kotkoille mestoja. Näkee että siitä on siistiä suunnitella jotain mistä bossilla ei ole mitään tietoa. Muovia aluskatteeksi, heinää katolle, sahanpurua lattialle jnejnejne.

Tuolta kanalatyömaalta olen varmaan saanut sitten flunssan itselleni. Jos ihan tosissaan ollaan niin on tämä tainut olla itämässä jo muutaman päivän. Paha kurki kumminkin on se, että plikka yskii ja aivastelee kanssa. Ei mitenkään pahasti, mutta sillä lailla että on sopivan kärttyisänä. Keneltähän se sen on perinyt?

Eli vähän on raskaahkoa ollut raapottaa käsivarsilla päiväunille suostumatonta kiukkupesää ja yrittää samassa itse niistää ja aivastaa sillä lailla ettei toinen pelästy.

Ei nyt oikein synny, että vähän tuli tällainen välimallin postaus.