Kuten osa Teista arvoisat lukijat jotka tata kyhaelmaa ynna Empan blogia seuraatte tiedattekin, olemme ilman lamminta vetta. Muovinen lamminvesivaraaja (kutsutaan paikallisella murteella geysiriksi. Osuva nimi ainakin talle meidan varaajavainaalle) kun otti ja rajahdyspaloi ma-ti yona. Insinooritaidon huippua edusta mielestani se, etta kuumien vastusten ja muiden sahkoharpakoiden ymparille koottu vekotin oli kokonaan muovia. 

Ei siina mitaan. Asiat ovat paremmin kuin 99.9 prosentilla malawilaisista. Sahkoa on ja kylma vesi juoksee. Todennakoisesti olemme ilman hotwateria pari-kolme viikkoa. Varaajat kun eivat vissiin taalla kasva puissa. Aamulla tulee ihan intti mieleen kun kylmassa suihkussa valoakin nopeammin itsensa yrittaa hangata puhtaaksi. Onneksi on Capital Hotelin kuntosali ja sen suihkutilat.

Puutarhurimme otti asian kovin raskaasti. Han oli hommannut sahkojannun korjaamaan maanantaina vesikiulua, ja nyt han epailee etta korjaukset eivat olleet ihan kurantteja. Sahkari hoiti virran taloon ja lamminta vetta putkiin. Oma epailykseni on, etta masiinassa oli jotain perustavan laatuisempaa vikaa kuin pelkka termostaatin (joka siis vaihdettiin) toimimattomuus.

Suomen hinnoilla uusi varaaja on puutarhurin n. 15 vuoden palkka. En tieda, luuleeko han etta me pidamme Patrickia syypaana zerstorelseen. En mina ainakaan pida. Mista sita olisi voinut kukaan tietaa etta miilu poksahtaa?

Eniwei, Patrick on nyt raaputtanut pihaa hullun lailla pari paivaa. Lainasi meille myos perheensa isoa kattilaa jotta voimme lammittaa vetta (ei niilla varmaan niita kattiloita ihan jaettavaksi asti ole. Sanoi etta heilla on kylla toinen). Ja muutenkin jamppa on ollut kokolailla vaisuna. Millahan sen paahan saisi mahtumaan etta suotta olet murheellinen ja silla selva?

Hammastyttavan hyvin olen itse ottanut asian. Ces't la vie. Ehka ma olen kasvanut ihmisena... (tanne asti kuuluu Palokarjentielta huutonauru).

Viikonloppuna olisi tarkoitus menna taas jarvelle likoamaan. Siskolikalle ja Bubballe tasta syysta jo etukateen onnittelut vihille menon johdosta. Eli suuren nokialaisen taiteilijan ja ajattelijan sanoja lainatakseni peace and love vaan. Pitakaa kunnon kalaasit! Bollingeria kitusiin! Hengessa ollaan taalla mukana.