Hmm... "Storm out" vai "Me voitetaan, olen varma että koko joukkue on valmis, pitkästä pelitauosta huolimatta"?

Tanisha

          Sara             Siima                 Martha

        Emily            Anique 

                  Karime            Amaia                Nola

                          Tara             Antoinette  

3-5-2. Aniquella on lupa lähteä tukemaan kun kerran jaksaa juosta. Nola ja Karime tekevät hyvin duunia kumpaankin suuntaan, kummatkin tykkäävät leikata sisään. Jokerikorttina kentälle on heittää myös Govi, joka kahdeksasta ikävuodestaan huolimatta on ihan Vieira tuohon Emilyn paikalle. Likalla ei ole minkäänsortin pelkoa...

Jos pallo menetetään annetaan heti kahdella kolmella pelaajalla painetta kolmeksi-viideksi sekunniksi. Jos ei saada kuulaa takaisin niin sitten pakitetaan.

Tämmöisistä ollaan puhuttu ja reenattukin, vähän. Enimmäkseen ollaan kyllä keskitytty pallon pelkäämisestä irtipääsyyn. Toisin sanoen huomenna tullaan siis juoksemaan kaikki pallon perässä. Kaksi matsia, lämpöä tulee varjossa olemaan +32. Ans kattoo.

Olin tänään koko koulun päivänavauksessa pappi. Mä olisin hyvä pappi mutta paha paimen... Sitä ennen unohdin kokonaan että oli mun vuoro vetää järjestäytymis-pikkupäivänavaus. Onneksi sitä pyydettiin Future Dream Job-paraatin (muksut olivat pukeutuneet unelma-ammattiensa vaatimiin kledjuihin) vuoksi lyhyenä. C-Am-D-G kierrolla "Hello Ambrosoli, how are you to day? *2 & Thanks for askin', I'm okay. How are you today? *2" ja sitten "Vanish, it's parade time!" tuotti kuitenkin taas mainetta ja kunniaa.

Nyt täytyy jatkaa vastustajien analysointia DVD:ltä. Pitääkö laittaa kukka rintaan vai säästetäänkö se finaaleihin?