Great! Mosambik oli aikanaan lusitaanien siirtomaa ----> siella seurataan kovasti Cristiano Ronaldon kipparoiman maajoukkueen edesottamuksia ----> Suomen tuleva triumfi on nahtavissa meikalaisten kotivastaanottimesta! Viela kun Puola kollayttaisi Serbian katolleen...

Ei taas ihmeempia. Eilisesta toipuessa. 18 nelja-viisivuotiasta, yhdella synttarit ja aiti tuo kakkua ----> sokeripohna kaikilla. Ja naille olisi pitanyt opettaa oikeasti jotain. Vielakin puistattaa.

Innolla olen seuraillut kotomaan palkkapullikointeja ja erityisesti E. Kangasniemen esiintymisia. Kylla se on hienoa etta OAJ:n johdossa on noin suoraselkainen tyonantajan edustaja. Mutta toisaalta: olen mina kuullut ihan riviopettajienkin sanovan etta "meidan palkankorotukset/lisatunnit olisivat lapsilta pois". Siina mielessa ei ole kiire kotiin. Muuten kylla lasken paivia Caravellen starttaamiseen. 29 on paivan luku. Pidennettiin lomaa toisesta paasta, eli lahdetaan takaisin ilmeisesti vasta 8. paiva. Sinansa harmi, silla olisin paassyt BMIS:lle vetamaan workshopin englanti toisena kielena-opettamisesta. Tai siis sellaisille lapsille opettamisesta. Se on juurikin tuona 8. paivana. Kertonee jotain siita etta tyohoni ollaan oltu tyytyvaisia.

Kuukkalainen ja jepa vaan kaikille. "Hitti-Litti Litmanen..."