Kävin Tsitsumishillä kyselemässä karjapuskuria autoon. Se kun suojaisi lamppu&vilkkuosastoa noissa ruuhkissa.

Hinnan kyselyn jälkeen soitin vaimolle, ja päätettiin että me ajellaan niin varovaisesti että ei me tarvitakkaan sitä. Rapia tuhannen euroa olisi ollut hintaa mokomalla. Nopealla laskutoimituksella ja hinnaston plaraamisella tulin siihen tulokseen, että vaikka vaihdettaisiin lamppujen ja vilkkujen lasit/umpiot viidesti niin jäädään silti vielä voitolle. Toinen vaihtoehto on ostaa uusi Bajaj-piikki ja hitsauttaa se kiinni nokalle. Silloinkin ollaan vielä 200 ynnällä.

"Pie Iesu domine, dona eis requiem... *KOPS*... Bring out your dead! ...but I'm not dead... Well, I can't take him like that. It's against regulations.. I don't want to go on the cart...Oh, don't be such a baby... jne..."

Tämän dadailun tarkoituksena oli kertoa teille, että pohjoisessa, Kitgumissa tarkkaan ottaen, on ruttoa. Aivan niin, ruttoa. Sitä leppoisaa kamaa, joka toi luurangon länsimaisen taiteen kuvastoon. Mutta elkääpä nyt paskoa housuunne siellä, veli Rehtori etunenässä. Soon kaukana eikä sitä tankki tuollaista tietä. Sitäpaitsi nykyään antibiootti puree mokomaan has-been pöpöön.