Jaa että mitä ja häh?

Kunhan keksin jonkun sanan tuohon otsikkolaatikkoon. "Lapsiporno" oli mielessä mutta se olisi ehkä ollut vähän liian guugl-herkkä. And ou jea, nythän toi sana on kuitenkin tässä tekstissä. Naaraan vaikeuksia.

Noin. Foliopipoa. Ja muita perustuslain muutoksia. "No ei nää pykälän ykkönen ja ysiviis muutokset oikeastaan muuta mitään...". Jaa? No minkäs takia sitä perustuslakia sitten pitää muuttaa ollenkaan?

Sori kaikki wanna-be kaukomatkailijat. Meinaa mennä kotimaanpolitiikaksi. Katsokaas kun Sambiassakin tänään osasivat vaihtaa vallan ihan oikeasti vaaleilla. Istuva pressa totesi (vihdoinkin, toim. ras/vihpuh. huom.) että turpaan tuli, luovun vallasta. Sambialaiset frendit ovat ekstaasissa: "Oikeasti, me tehtiin niinkuin kuuluu!"

En voi muuta sanoa kuin: HYVÄ!

Tosta on kuitenkin vielä vähän matkaa jäljellä. Ehkä ja joskus. Toivoisin.

Pitäisiköhän vihapuhua hetki? Joo.

En kerro meidän kalliista internetistä. SoneraOrangeperseestäkaikki. Kerron Uuvesista. Eli Josephista.

Jannu sai kolmisen viikkoa sitten viimoisen varoituksen. Vastaus oli:

Tällä viikolla kolme päivää kontaktin ulottumattomissa työmaalta absent.

Rasisti minussa kiillottaa Adidaksen pallonpotkintalapikasta...

Ai niin toi nörttimaikkayleisö. Joo. Onko punakynä esissä yhdys     sana ja pilkk,u    virheiden varalta?

Se oli lähinnä omaa huolestumista. Ei tässä mitään Andyjä vielä olla kuitenkaan. Hippuisen muutenkin hoipertelevaa grammiikkia koettelee tuo mostly english. Milloin pilkku ja milloin nou... Ja vise versa. Vii or doublejuu?

Läksyt ovat lapsen kiusaamista maksukoulussa. Ikäluokan mukana pitää edetä.

Joten siis pääjalkaisen esiasteita piirtävä seitsemänvuotias on ja pysyy luokalla.

Äääh. Tylsiä postauksia tulisi järjestelmien vertailuista. On mulla vähän siihen silmää jo, mutta annetaan vielä olla. Sanotaanko kuitenkin näin, (**ttu nyt se taitaa olla kohdallaan) että meikäläinen lähestymistapa saa viikossa aikaan +7 riviä kirjoittamista...

Tai sitten kävi vaan hirveä flaksi. Mistä mä tiedän? Mitkä tulokset? Ei opettaja koskaan näe työnsä tuloksia. Paitsi mennessään kauppaan, bussiin, parturiin jne...