Ja mää oon ritsa saatana.

Huoh. Melkoista viikkoa vietettiin. Paljon on asioita joista ei ole hajuakaan. Varsinkin koska koulun sisäinen verkko on ollut down, joten nou äkses to opetettavat aiheet. Hiiohoi.

Olen antanut itselleni luvan olla kuin Koskelan Vilhon ellun kana ainakin syyslomaan saakka. Aika paljon on omaksuttavaa joo. Toisaalta pitää muistuttaa itselleen että itsehän ovat halunneet suomalaisen maikan ruotuun. Joten kaipa ne sitten haluavat jotain Suomi-tatsiakin sen myötä. Eli ei pidä olla koko ajan ihan hattu kourassa.

Mieltä lämmitti liikunnan opettajan toteamus tänä aamuna. Puhuttiin kerhoista ja niiden vetämisestä. Kerroin suunnittelevani sarjakuva-pajaa.

Jannu totesi siihen: "Älä ny. Ollaan vähän katseltu siihen malliin että sä voisit tulla kanssa vetään koulun fudisjengiä. Noilla muilla on vähän käpy pyllyssä ja EVO." Kyä mä kai siihenkin lähden. Junniksi Junnin paikalle siis... Terveisiä muuten taas sonneille!

Suunnittelua. Ihan asiallista on suunnitella, tiettyyn rajaan asti. Juttelin kuitenkin tiimikaverimaikan kanssa ja sanoin varovasti että "On tää vähän ihmeellistä ja tietyllä tavalla pikkuisen maikkaa loukkaavaakin että ihan joka Jumalan asia pitää olla paperilla." Oltiin hyvin nopeasti samalla aallolla. Maksavaa asiakasta pitää sinun tyydyttämän. Saas nähdä miten varmasti vastaantuleva negapalaute/oppilaalle konahtaminen tullaan ottamaan vastaan. Erikoisope (mies) ja kollega (mies), jonka lapsi on mun luokalla, kummatkin sanoivat "keep it tight". Luokalla on ilmeisesti ollut jonkin sortin ongelmia... No. Pentti Rautajärveksi en aio ryhtyä mutta eiköhän jokunen trick kuitenkin sliivistä löydy tähänkin. Varsinkin kun luokalla ei ole koskaan ikinä missään ollut miesopettajaa pidemmän aikaa. Raus raus! Kielivalinnat: Saksa, Itä-Saksa ja sotilas-Saksa (tämä aukeaa vain ja ainoastaan jos aukeaa).

Kaiken kaikkiaan pitää sanoa että terve maalaisjärki on katoava luonnonvara.

Lopetetaan viikonloppulinkillä: http://www.youtube.com/watch?v=aYBJRIbKSfQ Niille joita ei Vesa Jokisen tanssi-ja salonkiorkesteri nappaa annetaan vihje "Elä kehtoo likata".