Semmoinen on sitten huomenna edessa. Hirvittaa aikas paljon. Mutta kuten kaikki sijaiset, tulen minakin lahinna katsomaan etta aika kuluu nopeasti ja kukaan ei kuole.

Pakettikin tulla patkahti koto-Suomesta. Merci pukuu. Kylla maistuu JuhlaMokka hyvalta (joo, aika mummumaista. Myonnetaan. Mutta niin uskomattomalta kuin se kuullostaakin on tutun kahvin puute iso asia pienessa paassa.) Erityiskiitos sille perkeleelle (sut on nahty!!!! Rumaa noitapatsasta pukkaa joululahjaksi metallitehtaan varjoon!), joka laittoi matkaan myos legendaarisen NasmaTeamin cd-sinkun "Polttarit". Kylla kelpaa nyt kuunnella sita lailla Elvisin. Salmiakki Gosaniin ei olla viela kajottu, Dumleihin kylla. Ja Fast Showhun! "We are from island of Man..."

Sitten jotain ihan muuta. Suzie on ilmeisesti kaatunut rappusissa kun silla on silmakulmassa/poskipaassa mustelmaa. Meilla ei vaan ole rappusia. Huomasin asian tanaan. Ollaan nyt vahan huuli pyoreana Empan kanssa. Kas kun takalaisen standardin mukaan vaimon kolhiminen on jopa jossain maarin sallittua, kunhan sita ei tee liikaa. Patrickilta on juu isa kuollut hiljattain, toisten ihmisten asioihin ei oikein parane puuttua ja Suziekin oli viikonloppuna sairaana/ei varmaan ole ollut "kunnon" vaimo (know what I mean)... Mutta ei perkele tuollainen kylla vetele! Pitaa toki ensin varmistaa Suzielta (jos tuo suostuu azungulle mitaan kertomaan) etta mita on tapahtunut. Suzie on valtellyt meikalaisen katseen alle joutumista koko paivan, ja meno pihallakin on ollut verhon takaa vakoiltuna aikas jaatavaa. Jos epailykset pitavat kutinsa, on extended familysystemissa illalla luvassa kasvattava opetuskeskustelu. Ja jos ei auta, pitaa kaveri ilmeisesti jattaa jalki-istuntoon. Mutta miten?

Ja loppuun vahan keveampia taas: Mustan rodun hegemoniaa kestavyysjuoksussa ollaan kovasti romuttamassa. Capital Hotelin juoksumatossa ovat jo kolmannet laakerit menossa. Ei enaa kauaa niin paastaan reenaamaan sita kasiennosto-vaihetta. Olen Afrikan gaselli. Oikea impaloiden impala. Mustan miehen koiran uimisesta en osaa sanoa, mutta veikkaisin kyllaa Esko Kivikosken hengessa. Virtahevoista en uskaltaisi syoda, tilini on nimittain Osuuspankissa. Saisin kuitenkin Henrin vihat niskoilleni ja se olisi sitten good bye taloyhtio N.N.:n osakkeet 127-156. Etela-Afrikassa olisi ollut tarjolla kylla strutsia, krokotiilia, haikalaa ja seepraakin. Jatin ne kuitenkin valiin, silla olenhan ammentanut muinaisista lauantai-illoista ja saunan+mustavalkoisen Englannin liigan jalkeisista "Luonto on viela meidan" lahetyksista syvan kunnioituksen kaikkia savannin jaloja elukoita kohtaan. Paitsi gnuta, tuota poljistakin poljinta kavelevaa muiden ruokaa kohtaan. Sita olisin voinut hyvalla omallatunnolla popsiakin. Ja juu, umlautit kylla nakyvat taalla ihan jees. Saisi ne tahankin paalle mutta ei hotsita kikkailla. Plus viela: Go Chigaco! Ehka kympin sakkiin. Pronssia ette meilta kylla vie!

edit: Jaa mita mulla on paalla-meemi. Ok: Merrelit, paskaiset vaaleat pellavashortsit (koirat nuohoavat kaikki vaatteet sekunnissa punertavaan polyyn), Ressu-boxerit ja kulahtanut Australiasta aikanaan tuotu saumat ulospain musta t-paita. En siis eroa juurikaan habitukseltani liikennevalojen kerjalaisista. Mita nyt iho on vaaleampi ja vaatteissa ei ole suoranaisia reikia.