Tai joo ja niin. Luovalla matikalla tänään tuli neljä viikkoa täyteen. Ja oikeastaan tulikin, sillä Första Maj-brunssilla nautin yhden kuoharin.

Eli joo-o. Hävisin vaimolle, myönnetään. Pelaavat kuitenkin kohta potkupalloa Wembleyllä, ja minkä helvetin takia sitä kiusata hyvää ihmistä senkin kanssa? Leijonien kuningaspultin-omaiset otteet jo mehulasin kanssa streamailin.

Oli mulla oikein aihekin. Hajira.

Olen tossa lueskellut Ayaan Hirsi Alin "Infidel" kirjaa. Yksittäistapaus...

Tai sitten ei.

Hajira nimittäin näki opuksen mun kädessä ja tunnisti sen välittömästi. Sitten hän alkoi kertoa omasta kääntymisestään.

Hjuu-uh. Äitinsä ei ollut muslimi, mutta rakkaus tekee ihmeellisiä asioita. Viidentoista vuoden jälkeen mutsille oli tullut mitta täyteen ja hän oli lähtenyt nostelemaan. Oikeastaan hänet oli heitetty taloudesta ulos. Lapset, neljä kappaletta, olivat päätyneet Faijan kotikylään. Faijan, joka muisti joka kohdassa ilmoittaa palvelleensa Aminin armeijassa ja kertoa että juurikin siitä syystä kenenkään lapsista ei kannata epäillä etteikö hän saisi henkeä pois koko kööristä minuutissa jos tottelemattomuutta esiintyy.

Hajiran mutsi kaappasi nuorimman muksun ns. takaisin (oma tarinansa), loppuorkesteri sijoittui Faijan mutsin kotikylään, aivan böndelle. Hajira pääsi kerran puhelimella kertomaan mummun ja muun suvun päivittäiset aikataulut äidilleen. Viikko siitä ja mutsi oli taksin kanssa kylän liepeillä----> ajoneuvoon nouse.

Tässä vaiheessa Hajira oli edelleen muslimi. Tai siis ainakin nimellisesti. Murrosikäisen tytön voi olla aika vaikeata olla muslimi...

No jokatapauksessa. Se, miksi hän oikeastaan rupesi asiasta kertomaan oli se, että hän oli viime viikonloppuna ollut ensimmäisen kerran muslimiyhteisön bileissä. Yksi kaverinsa kun meni naimisiin (siis se ainoa, joka ei kääntymisen jälkeen alkanut kutsua Hajiraa saastaiseksi). H. oli vähän sillä miellä että "syökää pilaunne". Sinne oli ollut kutsuttuna sekalaista seurakuntaa, myös epäuskoisia koiria. Näistä schweinehundeista yksi oli ollut päihtyneenä imaamin tullessa paikalle. Hohoo ja dhimmiverot siihen päälle! Se ukkohan oli haukkunut koko osalllistujaporukan saastaisiksi paskiaisiksi siitä paikasta eikä ollut suostunut tulemaan paikalle ennenkuin ko. henkilö (joka ilmeisesti oli suorittanut päihtymyksensä hyvinkin tarkoituksenmukaisesti) oli poistettu paikalta. Salaam aleikum.

Joo. Se siitä. Juteltiinhan me kaikenlaista Hajiran kanssa asiasta, mm. siitä miksi meikäläinen ei mene ihan villiksi vaikka näenkin ympärilläni paljasta naisenihoa ym. Sanotaanko niin, että Hajira olisi vissiin siellä Suomessa mielipiteidensä vuoksi (tämä siis nettikeskusteluja seuraamalla aikaansaatu mielikuva) sellainen rasisti ja kansanryhmää vastaan lietsoja. Sekään kun ei oikein sulata noita klaanisysteemejä.

Agitprop.