Sekosin jatsiin vaikka Peitsamo nimenomaan kielsi.

Ehkä en sittenkään. Ei pidä kuitenkaan kieltää Brubeckin Daven ansioita. Ovvaa semmonen fiilis että Take Five.

Suuri ajattelija sanoi joskus, että elämä on ihmisen parasta aikaa. Toisaalta kansanluonteisesti pitäisi pitää kynttilää vakan alla. Sitten taas talentin kätkijää ei palkittu... Ota näistä selvää.

Hyvää ja kaunista on. Duuni maistuu (joo joo pedakoomikot! Hyvää lomaa! Naureskellaan sitten elokuun puolivälin jälkeen) ja kotiseudulla pääsee juosta jolkottamaan palmun alla suurkaupungin silhuettia tsiigaten. Oli hassua kun Bugolobi/Tank Hill-suon takaa kajahteli eilen kybällä Baltimoran "Tarzan Boy".

http://www.youtube.com/watch?v=_r0n9Dv6XnY

Mopon rengaskin tuli taas paikkautettua (2e, anteliaan tipin kera). Ei haittaillut gummin puhkinaisuus tässä asiassa kun duuniin kävelee neljässä minuutissa. Samalla alueella koulun kanssa asuminen ei ole täällä niin iso mörkö koska muurit ja ketä oikeasti kiinnostaa mitä siellä aidan toisella puolella tapahtuu? Yhtä mutsia ehkä kiinnostaa koska saatiin "welcome to the neighbourhood"- pumpkin bread. Oli toimitettu portille. Itse oltiin naapuriraflassa soodalla/katselemassa oheisen työpajan kangas/koruvalikoimaa. Tai kuka oli ja kuka ei. 84 askelta on tiskiltä kotiovelle. Ei siis portille. Portille on 63. Baaria muuten pitää naapuriluokan luokka-avustajan täti. Luokka-avustaja on manageroimassa iltaisin... Murky waters...

"Pojat tykkää kaljasta ja tytöt tykkää kaakaosta" Hyvin sanottu.

Ja mitä tulee raa'an spagetin syömiseen osoitteissa niin kyllä mua on briiffattu.

Nyt loppuu jatsit. Köyhäinhoitoa a la Dead Kennydys:

http://www.youtube.com/watch?v=sgpa7wEAz7I

24/7, Stockholm: http://www.youtube.com/watch?v=vjhRWh5L19Y