Siinä olivat vaihtoehdot äänestämisessä. Toisen takana isoa suutaan aukoo sinnetänne ja toisen taustalla on kutosen matikka kera hammasrivin.

Pidin kuitenkin sanani.

Muuten kansallinen vapaa on mennyt seuraavasti (Liberation Day. M-Sevenin Oboten nujertamisen kunniaksi näes. Mua syö kun lätkäpaitoja jäädytellään miten sattuu (Lartama pois katosta! Puhumattakaan Narrien Tikistä...) Pitkin hampain otan tämän vastaan...):

Rampoliinillä workauttasin ja katselin kuinka tällaiset veijarit jaagasivat taivaalla toisiaan. Niitä on parhaimmillaan 7 ylänosteissa telmimässä, pesä kun on tuossa naapuritontilla. "Musta Leija"-on mun lajimääritykseni. Haukka mutta mikä haukka, suomeksi?

Sana "allasbaari" on muuttanut merkitystään.

Pääsin remontille, kovin on miehinen olo.. 2,jotain- vuotias saa ihan hienosti ovilistan irti Mumman ja Rehtori-sedän huoneesta. Kylppärisilikoni haisee edelleen kissankuselta.

No hyvä on. Ko. henkilöitymä pisti sen oven viime viikonloppuna kiinni ja lukko päätti lopettaa työsuhteensa. Toinen ovi tässä talossa joka koki hämäläisen räjähtävyyden *hymiön puoiikas*

Höpö höpö.

Koulun kolehdilla tekolonkkanivelletty 37-vuotias luokka-avustaja Ruusu oli päässyt eilen kotiin sairaalasta. Hyvä homma.

Unohtui: Vaimo teki ruokaa. Chili lihalla. Osaa sen paremmin kuin meikäläinen ja syöhän se.