Morjens. Vanhempainvartiti pidetty. Jännä miten sitä pääsee kuin koira veräjästä latemalla samat latteudet niille vanhemmille joille ei oikeastaan ole asiaa. Toinen jännä on se, että niiden muksujen vanhemmat, joille olisi asiaa eivät välttämättä ole paikalla. Ihan helvetin hämmentävä ja uusi tilanne.

Joopa joo.

Kahta lukuunottamatta osallistuneet vanhemmat olivat äitejä. Heh. Ne kaksi paikalle vaivautunutta isää pyysivät kuitenkin multa anteeksi koska eivät tienneet mitään lastensa asioista. Sanoivat sen kanssa aika suoraan. Ei. Ei olleet Hans ja Nigel kyseessä... (mikä sinänsä ei ota taakkaa H:lta ja N:ltä pois koskapa Gertrud ja Matilda olivat äiteinä paikalla. Rooleja on.) Sanoivatpahan vaan noi iskät aika suoraan että "Ei napostele. Pakottivat."

Koulun nyyttikesteistä tultiin justiin. Väkeä oli kuin pipoa. Samoin ruokaa. Oma kontribuutiomme oli uunissa käytettyä ruisleipää puolukkahillolla ja juustolla. Vaimo tulee Berliiniin joskus lähitulevaisuudessa joten olkaapa tarkkoina! Saa lähettää ensiapupakettia Kreutzbergin suuntaan.

Ja ihan aiheeseen liittymättä: Löysin Jerkerin ja Birgittan hää"valssin": http://www.youtube.com/watch?v=ruqMK8uECeE