YH koska vaimo on ollut reissussa eilisestä.

Oikeastaan tässä mitään metsästystä ole tarvinnut harrastaa. Eilen kävin montesori-painotteisessa Kissy Furs-tarhassa ja tänään Magic Moments-nimisessä mukavan vapaamuotoisessa ololassa. Kummatkin sijaitsevat tässä Mbuyassa. Montesori oli enemmän koulumainen ja sinne ei oma nanny saa tulla mukaan. Eli se siitä sitten. Meidän tarpeemme kun on U:n sosiaalisten taitojen kehittäminen parina kolmena aamupäivänä viikossa. Ei oikein tuntuisi mielekkäältä jättää kieltä osaamatonta muksua täysin vieraaseen paikkaan... Kehittäviä muovileluja oli joka paikka väärällään, eli hienoa ja kiiltävää oli, siinä mielessä.

Magic Moments on entisen alakoulunopettajan pitämä kaksikerroksisen omakotitalo. Alakerrassa kokoontuu hoitajiensa kanssa tuleva vapaamuotoinen 1,5-3-vuotiaiden puolipäivä/miten haluat-ryhmä (talon puolesta paikalla on yksii nanny) ja yläkerrassa kokopäivä/miten haluat-loosissa on sitten vähän formaalimpi meininki neljän hoitajan kanssa. Sitä alakerran paikkaa katselin sillä silmällä (ja itseasiassa jo päätinkin U:n menevän sinne ensi viikolla Hajiran kanssa). Maksu käteisellä peltilaatikkoon 6 euroa per aamu-/iltapäivä. Jos on paikalla vaan pari-kolme tuntia niin puoleen hintaan.

Pihalla on hiekkalaatikkoa, puun oksasta roikkuvia keinuja, liukumäkeä, leikkimökkiä, kanoja ja pupujusseja aitauksessa etc. Marvellous.

Muuta: Löysin parturireissulla (jenkkisiili, Southern Cross-tatska ja wifebeater paita ovat tilauksessa. Jotenkin pitäisi saada vielä suolistoon se viisi paunaa sulamatonta punaista lihaa...) paikan, johon palauttaa järkevästi tyhjiä pulloja. Lord behold, se oli Shoprite! Kuka sanoo ettei kaljanjuonti kannata? Maksoin meinaan ruokakaupan (sitä punaista lihaa ja muita tykötarpeita) niillä hylsyillä.