Josephilta varastettiin viime keskiviikkona sen moottoripyörä. Tai oikeastaan se TVS ei ole Josephin vaan se on lainassa/vuokralla.

No varastettiin kuitenkin.

Puutarhurimme ei ollut torstaina duunissa (ei ilmoittanut kylläkään mitään. Saattoi olla muuta mietittävää) kysyi multa viime perjantaina 15k lainaksi että pääsisi selvittämään jotain ongelmaa boda bodan kyydissä. Nyt sitten selvisi sen ongelman laatu.

Poliisi oli saanut kiinni tämän varkaan ja tällä hetkellä luvaton käyttöönottaja istuu jo linnassa. Ongelmana onkin siten itse poliisi. He nimittäin haluavat Josephilta 300k Shillinkiä vaivanpalkkaa. Equals puutarhurin noin puolentoista kuukauden palkan. Toisin sanoen J. on kaulaansa myöden kusessa. Voipi meinaan elämä muuttua melkolailla helvetiksi jos ei poliiseille maksa mitä nämä pyytävät. Pahimmassa tapauksessa voi tulla ammutuksi omassa talossaan murtovarkaana.

J:llä ei ole nyt muuta vaihtoehtoa kuin saada meiltä lainaa 200 000 ja maksaa kytänpaskat pois niskastaan. Huomatkaa siis että hänellä on itsellään satku säästössä. Käyttämäänsä fillaria ei ole näkynyt, joten kaipa sitä on kurmootettu.

Pakkohan meidän on se lainata. En mä ainakaan kenenkään henkeä ala kontolleni ottamaan. Lilongwessa pienempänä paikkana olisi ollut mahdollisuuksia koittaa ottaa niiden muutamien njassa-frendien/Firman toimiston kautta yhteyksiä isoille tahoille ja painaa luu kurkkuun sortovallan aseistetuille sätkynukeille. Täällä ei ole toivoakaan koska nuo auttavat tahot todennäköisesti ottaisivat komissiota vielä enemmän.

Voihan kyseessä olla myös Josephin kusetus, mutta jos näin on niin ainakin taustatarina on huolella mietitty ja toteutettu.

Aivan /c:stä.