Ja sen perinteinen veikkaus on jo ihan huulilla. Kerrataanpa säännöt:

Arvataan vesistöihin hukkuneiden, liikenteessä menehtyneiden ja erilaisissa päähänlyönti/ammuskelu tms. väkivaltaorgioissa kuolleiden määrää aikavälillä 20.6 kello 12:00 -23.6. kello 24:00. Itse ei saa osallistua/tuloksia manipuloida. Ekstra-osastoon teltassa grillaajat sun muut mielikuvituksekkaat Darwin palkinnon metsästäjät. Näitä ei kuitenkaan lasketa mukaan viralliseen veikkaukseen.

Tässä meikäläisen veikkaus:

Hukkuneet: Siellä on vissiin vedet lämmenneet. Sehän tietää pahaa. Joka jätkä nyt lähisaareen Viru Valgen jälkeen kuitenkin pystyy uimaan ja täytyyhän ne shampoot pestä 120-asteisen saunan jäljiltä pois. Kuusi, 6.

Liikenne: Keskiarvo on ollut viimeisen kymmenen vuoden ajan neljän pinnassa. 2010 meni tosin yhdeksän. Mönkijät sun muut Gatorit vievät tänä vuonna kaksi, yksi motoristi tutustuu tangon yli liikkeen jatkuvuuden lakiin ja kyllähän nyt yksi kuivalla, suoralla tiellä selittämättömästi rekkaa päin ajautuminenkin nähdään. Neljä,4.

Murhatapot: Nyt alkaa pahoinvointi purkautua.Toisin kuin luullaan, ei Juhannuksena tapeta ihmisiä juurikaan enempää kuin normaalina viikonloppuna. Tänävuonna ympyrä sulkeutuu kahdelle ravi-asiantuntijalle laukaukseen parkkipaikalla. Yksi festaripuukotus. Kolme, 3.

Virallinen rivini on siis 6-4-3=13.

Ekstrat: Yksi, 1, saunaan sammuminen.