Meni yö sitten pyöriessä ja kurkkukipua kiroillessa. Lopulta annoin periksi ja marssin lääkekaapille sosialisoimaan Empan hammasantibiootteja. Ja behold! Stydiä kamaa kun kahden napin jälkeen alkaa olo kummasti jo helpottamaan. Osa valvomisesta menee myös Tessan ja Sheban piikkiin. Julmana ihmisenä jätin plikat vaihteeksi yöksi pihalle. Ottivat kimpassa koko tienoon haltuunsa haukkumalla tuonne kolmeen asti.

Vai että vain yksi keltainen on pääministeripitäjän miehellä vasta saaliina. Hö. Noilla otteilla ei kilpailla Gennaro Ivan Gattuso-pokaalista kauden päätteeksi. Luusaha käyntiin sanon minä. Paatin konehuoneen entrausta tervehdin myös. Hättäilemällä sitä kuspäitä, tai jotain...

Viileätä pitelee edelleen. Rakeita ei tosin olla saatu, mutta suosittelen lämmöllä sukkaa ja pitkähihaista paitaa matkalaukkuun.

Juhannuksen supertripla lähestyy. Tässäpä oma mustan huumorin sävyttämä veikaukseni:

Hukkuneet: 4, joista kaksi juhannuspäivän peruskuosissa vesijetillä sillanpieliin. Muutenhan nämä ovat "yksin verkoilla" ynnä "otti aamulla rinnasta, kyllä se saunalla&järvellä lähtee"-keisejä.

Liikenne: 5, Autollinen ketamiinipäitä festarilta kotiinpäin tulossa katolleen alikulkuun + pari motoristia ulkokaarteeseen.

Osasto Mora/Sako/Fiskars: 2. Suvut kokoontuvat, ja Alma-vainaan piirongin perimisoikeuksia kyseenalaistetaan.