Arkea. Eilen poropihvien tekoa (joka tosin keskeytyi kun kalloon iski eraan tanne kommentoineen ihmisen todellinen henkilollisyys. Toivottavasti tulivat terveiset Nokian kautta perille. Siella Kalevankankaalla on liian paljon aikaa keksia liian vaikeita nimia... Vaikka ihan suora kaannoshan tuo oli. Mitas muuten Salmo salarille kuuluu? Ilmianna itsesi tai kaverisi...).

Hiljaista siis pitelee. Seka sahkokatkoja. Ei tosin Etela-Afrikan tai Zimbabwen mittakaavassa. ESKOMhan se tannekin sahkoa valittaa, mutta jostain syysta taalla katkokset ovat viela ihan siedettavissa mitoissa. Olivat sahkofirman pojat ilmoittaneet eilen Sowetolle etta josko sitten tasta eteenpain hankkisitte sahkonne jostain muualta kuin Buurilandiasta. Helppoahan se on, etenkin kun Soweto saa 80% virrastaan juurikin Etela-Afrikasta.

Poliisit taas pysayttivat ja kaikenlaisia kyselivat. Menin tyhmana vastaamaan kysymykseen "kauanko olette olleet taalla?" rehellisesti etta yli puoli vuotta. "Miksei Teilla sitten ole kansainvalista ajokorttia?" No kun en ole viitsinyt hankkia olisi ollut rehellinen vastaus. Dipl. ID pelasti kuitenkin paivan ja sain jatkaa rauhassa matkaani.

Chikondi on saanut uuden lelun. 14" kokoisen autonrenkaan. Sita se nyt pyorittelee pitkin pihaa. Erityisen hauskaa on paastaa rengas pihatien alamakeen porttia kumauttamaan. Hassua.

Tessan kanssa oli lounasaikaan pienia erimielisyyksia. Vanhempi rouva alistui tapojensa mukaan hoitotoimenpiteisiin kokolailla mukisematta, mutta nuoremmalle ei passannut punkki-, kirppu-, T-Rex-, ynna ebolakarkotteen laittaminen hartioille. Tuloksena oli laake koiran niskavilloissa ja meikalaisellevasempaan kyynarpaahan Adidasraidat selallaan maanneen rimpuilevan koiran etutassusta. Nyt me ollaan kylla taas kavereita.

Vai etta lunta satelee ja Fulhamiin kyorataan suomalaisia. Pitaisi varmaan itsekin laittaa Roylle paperit sisaan. Puoltoaanina pidan: Minakin olen huonokuntoinen ja loukkaantumisherkka. Liikun myos hitaasti. Palkkaakaan ei tarvitsisi maksaa kuin joukkueen keskiarvon verran. Ja kaiken lisaksi rotation uhriksi joutuminen ei ole mulle minkaanlainen ongelma.

Ndili bwino taas.