Valikatosta lamminta vetta meinaan.

Eli juu-u. Sielta oli lamminvesivaraajasta joku venttiili/pumppu/joku perkeleen hilavitkutin pettanyt. Kun tulin kotiin oli varaajan (joka siis vaikuttaa venalaisen leikkuupuimuritehtaan linjalta suvena -44 karanneelta lakkipeltipontolta) asentanut putkimies valikatossa tekemassa runkk... asennuksiaan. Valonlahteena ukolla oli kynttilanpatka ja tyokalunaan vaarilta peritty jakari. Eli saapas nahda herataanko tosiaan joku yo vesisateeseen.

Piispan koululla olen taas viettanyt paivani. Ei mitaan ihmeellista taalla. Niinpa paatankin taman turhan postauksen irkku-Joelta saamaani tekstiviestiin. Hanta oli huvittanut paikallisen The Nation-paivalehden (joka kertoo meille riippumattoman totuuden asiasta kuin asiasta. Lehdessa on myynnissa mm. AIDS-laake joka kykenee poistamaan tartunnan jos laaketta otetaan tarpeeksi aikaisin...) matsiraportti jostain pallonpotkintapelista:

"Lupaso's Happy Kaunda (aivan oikein. Happy on etunimi. Kas kun ei sukunimena ole JoyJoy) earned his team the victory with an awesome scrimmaging display when he scored his last penalty kick and claimed one jersey, two footballs and a whistle in prizes."

Jumankauta! Pilli palkinnoksi ottelun parhaalle pelaajalle! T.I.A.! (This is Africa)