Mitähän häirikköjä täällä taas on pyörinyt?

Ei vaan. Tuntui pojilla olevan meno päällä, ja hyvähän se välillä onkin. Ihan kivoja kuviakin sain tänne. Eritoten jääkiekkoselostajan naamavärkki hymyilytti. Että kiitos muistamisesta. Teksteistä päätellen osa kommentoijista ei kyllä varmaan muista mitään kirjoittaneensakaan.

Täällä ei olekaan sitten tapahtunut absoluuttisen mitään. Sählyä pelatessa ja sähkönpuutetta kirotessa meni viikonloppu. Huolsin myös koirat. Kehittyneet ovat rakit pesutouhuissa kovasti. Ei meinaan tarvinnut muuta kuin nostaa eukot vuoronperään kylpyammeeseen ja pestä. Dramaattisin tapahtuma onkin nyt ollut yksien housujen vaaleanpunaisiksi peseytyminen. Se vaan ei näytä menevän superpiialle jakoon että vaatteet 40 graadia ja loput 60. Viime viikolla opastin tästä aiheesta vain kaksi kertaa. Edit: Supermaid oli sitten salaa pessyt pöksyt taas valkoisiksi bleachilla. Ei puhunut mulle mitään asiasta...

Jotain politiikkajuttuja voisin taas laittaa, mutta ei niissäkään mitään uutta ole. Jostain oli Malawin hallitus a.k.a. Bingu lainannut 50 miljoonaa että saivat gasoa maahan. Tästähän ei tietenkään ketään informoitu etukäteen. Parlamenttikin aloittelee kohta työtään, ja oppositio haluaisi kysellä näistä taloussotkuista ja lentokoneiden osteluista. Hallitus on laittanut esityslistalle something completely different.

Ai juu: Koska Zim on yleisessä talousboikotissa, hoitelee Bingu kuulemma Mugabelle tämän helikoptereiden ja lentokoneiden varaosat Ranskasta. Täytyy broderia katos jelpata hädässä.