Kahveet ja majoneesilla kyllästetyt leivät sängyssä nautittavaksi.

Grilli kuumaksi. Ribsejä, buurinmakkaraa, pihvinkiä. Oli siinä jotain kasviksenpoikastakin tirisemässä. Aurinko paisteli ja ilman paitoo hääräilin. Marsukin siinä vähän aivasti. Hyvää SA:n Cabernet Sauvignonia kyytipojaksi.

Nyt muun jalkapalloa ymmärtävän maailman kanssa matsin seuraamista Upton Parkilta. Vain amatöörit kääntävät vastaanottimet Stamford Bridgen potkupallon taajuudelle.

On se hyvä että matriarkaatin hirmuvallan alla edes yksi päivä vuodessa on miesten oma.

edit: Escom koitti kyllä kaikkensa. 60 minuuttia ja jännite taas meni taas vaihteeksi osastolle tuikku. Muutaman minuutin päästä se tuli takaisin ja taululla oli 0-2. Ehdin juuri todistamaan kun Evertonin Hibbert laittoi pallon omiin yrittäessään putsata sitä maaliviivalta. Sitten virta katosi taas johonkin.

Viimeisen kympin ja lisäajan sain sitten hikoiluttaa kainaloitani live-lähetyksen parissa. Potkufudis on jännää.

edit2: Jaa juu Aksu. Ne on ne pikku-Gatorin muovirenkaat sellaisia että pieni suojalumi niihin varmaan tarttuukin. Oliko Ossi kovasti kuumeessa? Mä vähän kuulin että Emmi oli viime viikolla kanssa kipeänä. Toivottavasti sä et oo ollu. Autoitko Bubbaa sähköhommissa yhtään? Se voi vähän meinaan tarvita apuja noissa miesten töissä...