"Meidän jengiin minä, Ruunienruuna, Pitkä, Jude, Sepi, Kähis ja Marko. Muut voitte tehdä vatsalihaksia kaukalon ulkopuolella. Kunhan ensin olette maksaneet kuudenteen kertaan lisenssinne ja kuskanneet meidät pelimestoille."

Juunääs. Skulattiin innebandyä paikallisen Raamattuopiston salissa. Herra siunaa ja juottopulloa ojenna että osasi ottaa pienen ihmisen kunnon päälle. Aika totaalisen erilaista liikuntaa oli verrattuna pitkähkön matkan lenkkeilyyn.

Ja jooei. Ei se ilmaveivi levossa ole yhtään sen lähemmäksi onnistumista tullut. Olin pula-ajan Vienola, ketään kaulasta koukkaamatta tosin.

Hauskaa oli kaikesta huolimatta. Paljon Änäripuheita (olihan koolla kuitenkin kanukkeja, finskejä ja svenskejä. Jalonen saa lietsoa Leijonan iskuun Vancouverissa, muuten sitä vittuilua ei kestä kukaan.) Tänä aamuna ranteet ja bärsse olivat arkoina, enkä ole ollut edes sodomia/itsesaastutus-skeneä lähelläkään. Säbä on kova laji. Ylipelatut nilkat ilmoittelevat itsestään kanssa. Ajateltiin me perustaa paikallinen lajiliitto ja päästä MM-kisoihin. Kahden passin miehenä vetäisin Continent-Sanen ihan pystyyn. Ei perkele syöttänyt mulle kun olin takanurkalla kerran ihan vapaana. Mistä tulikin mieleen:

Vieläköhän sitä ehtisi hakemaan kansalaisuutta ja perustamaan Malawiin lumilautaliiton? Sillä meinaan pääsisi karsiutumaan Vancouveriin ja sitten katsomaan kisoja. Vaihtoehtoisesti voisin värvätä jonkun paikallisen tekemään tuon ja sitten ottamaan alekiroittaneen huoltojoukkueeksi. Torinossahan oli meinaan yksi kahden passin etiopialais-jenkki, joka oli näin toiminut. Miettikääs nyt: yksi lasku turvalleenperseelleenturvalleenturvalleenperseelleenjne. ja sitten kisapassilla katsomoihin. Jokaisella olympialiikkeen maalla kun on oikeus lähettää yksi kilvoittelija Coubertainin piikkiin citiusaltiusfortiusleimaan. Että älkää ihmetelkö jos näette yksinäisen mzungun kantaman Njassaprotektoraatin lipun avajaismarssin yhteydessä...

Toffee murjoi ynnämuita 3-0 pataan + huomenna on EID eli vapaapäivä. Siispä mikäs tässä, bolognaisepastan ja Merlotin jälkimainingeissa. Kerhokin kuulemma voitti eilen. Piislaavunderstanding.