Sähköt poksahtivat eilen talosta lopullisesti. Tai siis ulkovalojen ja makuuhuone siiven valaistuksen osalta. Ihan samalla tavalla kuin silloin nelisen kuukautta sitten. Enemmän asiasta täällä. Sähkärit tulivat tänään puolenpäivän aikaan talolle katsastamaan vikaa, juuri sopivasti kun olin lähdössä hakemaan vaimoa ruokatunnille. Kirjaimellisesti lähdössä. Ajoivat meinaan autonsa juuri sillä hetkellä pihatiellä meidän kiesin taakse kun nostin kytkintä peruuttaakseni&kääntääkseni nokan kohti porttia. Osuin heidän Hiluxinsa kylkeen, onneksi vain vähän. Perkele. Siihen ne vaan vetivät auton suoraan takaluukkuun kiinni vaikka autotallin edessä olisi ollu mestaa vaikka kuinka ja paljon. Harva sitä kuitenkaan kolareita omassa pihassaan on ajellut.

Jakorasiat valotolpissa kuulemma ovat sökönä. Siis ne samat jotka syksyllä vaihdettiin. Miksi oi miksi asioita ei voida täällä tehdä kerralla kunnolla?

Kävin ostamassa sähkökredittejä ESKOMilta. Heillä olivat tietojärjestelmät sekaisin. Muutaman puhelinsoiton jälkeen (eli kaveri jonka huoneessa serveri on laittoi siihen virrat päälle) systeemit saatiin pelaamaan. Koodilappua ojentaessaan asiakaspalvelija läppäili että "nyt voitte luottaa siihen että sähkökatko ei johdu kredittien puutteesta". Ihan hyvä heitto. Mitä tulee noihin sähkökatkoihin niin nehän jatkuvat justiinsa niin monta vuotta kun ne eivät kosketa sitä 90% malawilaisista joilla piuhaa ei talolle asti ole. Että syksyllä pitää sitten oikeasti miettiä generaattorin hommaamista.

Otsikkoon:

Katselin kotomaassa Ajankohtaisen Kakkosen maahanmuuttoiltaa. Blaabati blaabati. Ovathan suomalaiset aika muukailaiskammoista jengiä. Osa jopa rasististakin. Eli kaikenlaista sitä kuulee ihmisten puhuvan ulkomaanelävistä siellä Pohjantähden alla.

Vaan osaavat sitä täkäläisetkin. Eilisessä lehdessä oli mahtava juttu. Jäi pahus vieköön vaan tarkastamatta seuraavien lauseiden sanoja, mutta voin laittaa sen huomenissa esille. Jonkun valtiollisen organisaation eukko se oli. Juttu on raameissa huusin seinällä. Here it comes, ulkomuistista:

"Suurin osa ulkomaalaisista tuo Malawiin huumeita, ja tällä toiminnalla ulkomaalaiset ovat turmelleet Malawin nuorison aiheuttamalla kaiken sosiaalisen kurjuuden."

M-Y-K-I-S-T-Ä-V-Ä-N J-Ä-Ä-T-Ä-V-Ä-Ä T-E-K-S-T-I-Ä!!!!!

Missä lymyävät lausunnosta mielensä pahoittaneet täkäläiset kansalaisaktivistit? Missä on nettikysely muukalais vihamielisyyden syistä? Kaikkea pahaa me täällä saadaankin aikaan. Ihan nolottaa jokaisen ulkomaalaisen puolesta.

Kaksi linkkiä samassa kirjoituksessa vaimon blogiin. Oonko mä nyt läheisriippuvainen?