Ensin kuvia:

Koululainen puvussaan, kädessä ensimmäiset kotitehtävät. Alex halusi ehdottomasti kanssa kuvaan, päiväkotiunivormussaan. Tuli ekan termin todistuskin nähtäväksi. Chikonde on siis tokalla luokalla, vaikka ikänsä puolesta hepun pitäisi olla ykkösellä. Vähän Patrickille koitti E. sanoa että josko kuitenkin sinne ekalle poika menisi, mutta P. oli vankasti kakkosen kannalla koska area 12:n opettajakin niin oli sanonut. Siitä tuli sitten vähän takapakkia todistuksessa. Matikka menee hienosti, ongelma on englannin kielessä. Kaikki opetus kun on lontooksi, ja eihän C. ole sitä missään ennen opetellut. No, ui tai uppoa. Mä luulen että seuraava todistus on jo ihan toisen näköinen.

Me eletään yli varojemme... E. meni tämän kuvan kanssa pankin managerin juttusille. Kaveri epäili tietokoneongelmaa. E. epäili jannulle jotain ihan muuta ja sen jälkeen managerikin epäili jotain ihan muuta. Samoin Firman paikallinen henkilöstö oli meikäläisenkin mielipiteen kannalla, eli joku rahan pesuhan tuossa on kyseessä. Seurataan tilannetta.

Jos se ei ole rikki niin sitä ei kannata korjata. Runkohan tuossa on vielä suht' koht suorana. Sellaisiakin tapauksia joissa takarenkaat lähinnä laahaavat sivuttain asfalttia on nähty.

Puuma koittaa karata.

Kokeiluluontoisesti katsottiin kuinka pitkälle puuma menee. Varmaan Cape Townissa olisi pysähtynyt...

Muuten täällä on ollut sellainen haistakaa vaan- fiilis. Ei tarvi mulle tulla yhdenkään femakon enää tässä elämässä kitisemään epäoikeudenmukaisista sukupuolirooleista ja siitä kuinka miehenä mä pääsen niin paljon helpommalla. Jos yksikin neuvolantäti vielä avautuu ja kehottaa mua osallistumaan enemmän mä heittäydyn väkivaltaiseksi. Tämä varoitus koskee myös kaikkea "Naisen euro"-keskustelua. Kyllä tää maailman tärkein ammatti on niin kiva, varsinkin ilman minkäänlaista vertaisverkostoa tai mahista viedä paskahalvaushuutaja karjumaan johonkin isovanhemmille.

Ja joo joo, "oma valinta".