Ilolla viettelin aikaani paikallaan seisovassa Caribissa eilen liki tunnin. Oli herra presidentti taas liikkeellä, ts. I got Bingued. Mikä järki siinä on että pitää kadut laittaa, moottoritietä myöden, säppiin kun tämä kuningaspultti päättää lähteä ostamaan maitoa kaupasta?

Hallituksen ja maanviljelijöiden välillä on kiistaa maissin hinnasta. Näinpä ollen yksityiset maissinhaltijat eivät myy apettaan eteenpäin. Seurauksena... Niinpä niin. Paikoitellen on tästä perus-safkasta taas pulaa. Hallitus kyllä sanoo taas että cornia heillä on, mutta sen roudaaminen tarvitseville on niin kauhean vaikeata. Ihan niinkuin olisin tämän(kin) kuullut joskus ennenkin. Eivät nuo yksityiset kuitenkaan isossa mittakaavassa varmaankaan niin paljoa takanaan haudo, mutta hyvä syntipukkihan on aina hyvä olla olemassa, vähän Isä Aurinkoisen tyyliin.

Wesilaitoksen työntekijät olivat Firman meiliin tulleen viestin mukaan heittäytyneet lakkoon. Jotain siellä oli sunnuntaina neuvoteltu työnantajan kanssa, laihoin tuloksin. Niinpä suorittava porras on kuulemma alkanut katkoa H2O:n virtausta tästä kaupungista. Vielä tänne lähdettäessä area 12 sai vodaa, joten sitä sitten pulloihin ja kanistereihin jemmailin. Ei meillä hätää veden saannin suhteen tule vähään aikaan, onhan varaaja välikatossa. Mietityttää vaan opportunismin määrä. Kaupungissa on koleraa, joten nythän se paras aika on putket säppiin laittaa. En siis tiedä tuleeko katkoa meille asti, mutta varautua kuitenkin piti. Jos tilanne pahaksi menee niin pyssyillähän duunarit sorvin ääreen täällä tullaan varmaan ajamaan. Enkä mä usko että vesilaitoksen jätkillä niin kauhean hauskaa tulee olemaan omilla asuinalueillaankaan jos tilanne pahaksi menee. Voi ruveta katoille putoilemaan muutakin kuin noidan lentokoneita.

Löysin alumiinivuokia kaupasta joululådia varten. Imellettynä, not stirred.