www.youtube.com/watch

Douppii shaittii.

Jaa että miksikö?

No katsokaas kun majapaikan televiisio antaa myöskin Sonyn viihdekanavan. Malawissa/eteläisessä Afrikassa mokoma tuuppasi Robot Chickeniä ja South Parkia yön pimeisiin tunteihin. Ja niin näin että oli hyvä.

Näillä leveyksillä tuo japanialainen viihdekanava tykittää 24/7 Bollywoodia eetteriin. Ja meikäläinen on ihan koukussa.

Ei, en ole hindiä opetellut tahi Ganeshaa alkanut palvomaan. Eli subtitleillä lähettävät kulttuurituotteitaan.

Aivan jäätävää kamaa hei. Siis siltä pohjalta että potentiaalinen vastaanottajapohja on 'bout miljardi. Siis tuhannen miljoonaa. Ihmistä. Siis niitä hännättömiä apinoita jotka eivät vaan osaa ja kvg.

Eli konnotaatioiden kannalta jännää materiaalia. Viihdettä ja konservatiivisia arvoja. Paha saa palkkansa, jos ei nyt niin sitten seuraavassa elämässä. Samoin sankari voi hyvin luopua rakastamastaan naisesta syöpänsä riuduttamana koskapa naikkonen on lupautunut sankarille kaikissa seuraavissa elämissä.

Ja sitten meillä on tenavatähtiä. Ja taas tenavatähtiä. Niiden jälkeen Mahbub Saquib Peshawarani laulaa meille elämästä juoksuhaudoissa. Niitä kakaroita on treenattu siitä asti kun ne ovat syntyneet.

Joo ei. Tähän ei taas eläin kykene.

Mitäs muuta? Neiti otti hillittömät kierrokset tänään ostoskeskusreissullamme. Nakumatt-mall kun on varustautunut brymmm-ostoskärryillä. Meidän taksi tuli neidin mielestä ihan liian aikaisin keskeyttämään autoilusessiot. Oasis-supermarketti myy myös ranskalaista sipulisilliä. Ja paria muutakin tuotetta. Kuten esim. FC Liverpool-ovimattoja. Arvatkaapas mihin meillä vieraat tulevat putsaamaan paskaiset kenkänsä? Vähän niinkuin DDR:n armeija aikanaan marssi paraatikentällä Aatun luiden yli (Beevoir, Berliini 1945, en muista sivua enkä julkaisuvuotta. Enkä jaksa kvg.)

Ugandalainen puhuu paljon politiikkaa. Uhuru. Tieministeriön jotkut pamput ovat jättäneet käyttämättä tarkoituksella kuopantäyttörahoja että näyttäisi siltä että hallitus ei saa mitään aikaan. Tai sitten urakoitsijan kanssa ei olla päästy sopuun oikeista voiteluarvoista.

Hyvä satakuutioinen maksaa tonnin verran. Sillä kerkiää kylässä ihan hyvin. Noihin kuoppiin ei paljon Busalla tekisi mieli täräytelläkään. Jaa niin, eihän mulla ole kortissa kirjaimia tarpeeksi... Höhöö. Mopohan se on. Enskoja ei vaan tahdo sopuhintaan löytyä.

edit: Laitetaan nyt tänne jotain vanhaa liittoa ettette vallan luule sen seonneen.  Tähdet ja meripojat kaikille vaan.