Noin. Lomat on lomailtu ja Kampalassa ollaan. Maailmasta tuli taas hieman parempi paikka. Jos ei muusta syystä niin siksi, että täällä on jälleen pauttiarallaa neljä kiloa enemmän meikäläistä. Eihän grilliruoan pitänyt lihottaa? Tosin jos sitä harjaa hampaansakin bratwurstilla ja majoneesilla niin saattaahan sillä jotain vaikutusta elopainoon olla.

Kaikenlaista tehtiin ja touhuttiin, aivotärräyksestä lähtien. Sen jäljiltä en ihan muista paria päivää ja muutama muu on ihan muuten vaan pikkuisen hämärän peitossa. Kerronpa nyt yksityiskohtaisemmin tuosta piäosumasta.

Meillä on mökillä semmoinen vanha, parikytä kiloa painava bageliittiradionsohlo. Kaipa siitä ääntäkin saisi ulos jos virittelisi. Sen funktiona on kuitenkin ollut olla lähinnä koristeena pienessä kirjahyllyssä jonka alla on oikein mukava nojatuoli. Radionperkeleen virtajohto oli huomaamatta päässyt luikahtamaan jakkaran selkänojan taakse, ja niinpä sitten taaksepäin nojatessani vedin koko paskan rapia puoli metriä pääni yläpuolelta lakuaiseeni. Siinä oppi likka kerrasta sanan "jumalauta". Onneksi oli vaarivainaalta jääneet viritykset rinnakkaisohjelmalle ettei tullut ynnänä vielä raskasta yleisohjelmaa niskaan.

Se siitä. Lenkilläkin käyskentelin taajaan maalaismaisemista ja kirittävistä paarmoista nauttien. Korkeanpaikan leiri täällä oli tehnyt tehtävänsä, sen verran helpohkoa varsinkin alkulomasta juoksentelu oli.

Seuraa kuvakerrontaa ei-kronologisessa järjestyksessä.

Kaverin baashahuusin viikinkihautajaiset. "Oli se hyvä etten pirtissä pieraissut, he he."

Pääsin Yömakkaralle ja vanhalle leikkipuistollenikin.

Wanajakin nähtiin. Yhteenveto: A-lauta yhdistys oli tikissä samoin kuin kuvassa oleva "orkesteri". Paljon odotettu Therapy? oli onneton, kaikki kuullosti samalta. Darkness veti hassua falsettiaan ja Maaniset katusaarnaajat menettelivät. Uusi Fantasia hämmensi, samoin kaljajonot. Hynynen oli melko pierussa.

Tälläkin kävin äyskäröimässä vettä paljuun. Mukavaa toimintaa kunhan muistaa miten peräsintä käytetään. Auttaa meinaan sivutuulessa jonniin verran se.

Vanhaksi on mies käynyt.

Pieni kärki edellä niinkuin tikissä...

... isot läskit perässä.

"En tarvitse Skodaa, Popedaa..." Meidän vakikahvilan sisustusta.

Saman baarin portsari.

Jotain siinä vissiin uunitetaan? Saunottua siis tuli. Kun oli oikein kiirettä niin lämmitettiin saunaa ihan vaan harjoituksen vuoksi.

Toiset tykkää trampasta. Kahden jalan hyppy lähti kuin lähtikin lopulta.

Kerran sain 40 täyteen. Muuten "kaikki vitosen sisään" oli muotia.

Jaltalla ei tänäkään vuonna ajettu. Kuten ei myös Kuplallakaan.

Vortsonni.

Riku ja Paavo. Mutsin ja faijan pässi-nuoret siis. Pave-mäykky näille uhosi pari viikkoa. Sitten kerran tuli nopea lähtö jonka jälkeen koiran uhoaminen laantui.

Brother OPB on juutuub-friikki. Niinpä se piti sitten saada myös Tuntemattoman Grillaajan mausoleumillekin, asiallisella äänellä toki. "Hura huh hah hei...!" Noin tunti ennen tätä kuvaa oli romanialainen "taulukauppias" saanut äkkilähdön nurkkia nuuskimasta.

No okei. Oltiin me tuulisella ulkoluodollakin banaanisatamaa katselemassa.

Ja tämä onkin jo täältä. Ihan Shopriten ilmoitustaululta bongattu.

Hengissä siis ollaan ja duunien alkuja pelätään. Turkkilainen lentoyhtiö havaittiin ookooksi, samoin Istanbul. Olisi sieltäkin kuvia ollut, kapeista kaduista (jotka ugandalaiset olisivat täyttäneet lopullisesti autoilla vuoteen -86 mennessä kenenkään ollessa antamatta periksi) ja hakiasovioista. Semmoisia turistiotoksia