Kun voi rehellisesti tunnustaa että isoo miästä lapsettaa. Tai ainakin fiilistyttää. Kerho tosin otti naamaan.

Tytöt lähtevät huomenna Lilongwesta kohti Kampalaa. Oli eilen J. käynyt hakemassa meidän jälkeenjääneitä kamoja 98/12 talosta. RavNelosen oven auettua ja J:n poistuttua Peltipurkista oli seuraava liike tapahtunut Sheban toimesta. Hop ja eikun takapenkille. Ja minne Shiibs sinne myös Tessa. Siellähän olivat nököttäneet ja oli kuulemma ollut jonkin sortin duuni likkojen ulos saamisessa. Luckily Runkkarissa on enemmän tilaa kuin Jototassa, noin niinkuin pitkää matkaa ajatellen.

Heitä odottaen.

Kun vaimo otti selvää näistä nettiyhteyksistä, oli toimiston väki sanonut että kyllähän näillä vetää, mutta aika huonoja ovat.

Se on niin suhteellista. Katsokaas kun Lilongwessa ollessa tuli käytyä Kampalaa käsittelevillä blogeilla. Siellä naristiin tosiaan mm. siitä, että täällä ei ole kuin yksi leffateatteri. Etc. "Onks ne koskaan olleet Pihtiputaalla?"

Näin tänään Skypessä kummilikan, siskonplantun ja iltapuuroaan roiskuttavan U:n serkun. Joo, eihän se kuva ihan smooth ollut, mutta mutta mutta. Täältä näkee kotiin. Kuinka hienoa se oli?

Sähköäkin on. Loadsheddingiä ovat joutuneet ottamaan käyttöön koskapa Mombasan öljynpurkumasiinassa on ollut edelleen vikaa. Hassua että täällä voi suurinpiirtein luottaa tuohon. Toisin kuin siellä toisaalla.

Siellä toisaalla, jossa herra isoherra ja muutenkin Juuttaanmaan Kouhia sekä murjaanien kuniggas oli loihenut lausumaan jotta hyö jotka arvostelevat hänen ulkomaanmatkailuaan ovat... tärärärärärärärärärärärärärä... juoppoja. Heppu sanoi näin kentällä kuukauden ulkomaanmatkailun jälkeen (muistakaa toki että matkaseurueensa on n. 80 henkeä. Kun tätä arvosteltiin, oli puolustus kirjaimellisesti "mitä tästä, Zimbabwen Robertilla on paaaaaljon isompi seurue"). 

Oli sillä saavutuksiakin: Iranista tulee maankaivamisen eksperttejä, apua meribiologisen yliopiston perustamiseen sekä... Tattadaa: Eksperttejä kertomaan kuinka käärmeenpuremia hoidetaan. Kuuba antaa tietotaitoa malarian hävittämiseen. Saksasta saadaan knowledge, jolla energian saanti turvataan, 90 megawattia. Eli tuulipuiston rakentamista (paperilla ihan jees, mutta kun kun kun. Siihen saa laittaa pystyyn toisenkin vispilän ja kun tiedetään se ääretön kyvykkyys noihin ylläpitotoimiin. Älkää nyt viitsikö hei.)

Nyt kun muistamme veljelliset suhteet Bobin kanssa sekä kinuskit. Siinä alkaa oikeasti olemaan aikamoinen värisuora noita valtioita, joiden kanssa Malawi on mieluummin tekemisissä instead of, no. Ns. normaali maailma. No offence Saksa, aina pitänyt teistä. Döner on jumalten ruokaa *hymiö*

Talkin' 'bout Malawi. Patrick oli saanut meidän kirjeen ja ostanut leikkurin takaisin. No further comments.

Garden City Mallin gymillä oli kuvia Arnoldista ja muista sankareista. Sauna oli päällä, höyryhuone njet. Eli olen kartoittanut paikkakunnan saleja jotta mille sitä suuntaisi. Tiistainen Kabira Country Club sisälsi parhaan ikinä koskaan näkemäni. Oli sillä hintaakin. Samoin olen koittanut ottaa selvää paikallisesta kouluskenestä. Kai se CV pitää päivittää.

Täällä on pitkä viikonloppu koska UHURU. Eli itsenäisyyspäivää pitävät lauantaina. Ja koskapa pyhä sattuu lauantaille on perjantai vapaa. Niinpä siis: "erhe ja virhe ja lapsus vaan, Buddhakin tänään saa." (Sukupuolitauti, 2009, Takapuolinakkena.)