Haa! Tiikereiden viirillä oli vaikutuksensa. Shakkipaita-uhkaus saa siis vielä odottaa. Kuten eräs eteläpäädyn veljistä loihe lausumaan: "Toivottavasti ei Korpela kerinnyt perumaan torin varausta."

Ojasta noustaan tai sinne upotaan. Mustaa huulen alle ja rähinä päälle! Eväitä tähän lähestymistapaan on.

Mitäs sitten?

Juu. Umpikujaa olen purkaillut. Katsokaas kun juttu on näin: Jos kerron miten asiat ovat olen uunittaja-natsi. Sekä epärehellinen siinä mielessä että eihän se mua koske. Plus onhan noita blogeja.

Jos kerron ihanasta kulttuurisesta värinästä olen vielä enemmän hakoteillä. Kivasti siinä afrikkalaiset ringissä nuotion ympärillä yhteisöllisyyttä vaalivat ja aikakäsitys on eri. Tuolla lähestymistavalla saa lokaalilta managerilta nopeammin kenkää kuin liituyrityksestä.

Niinpä siis rupean vetämään ihan random-pohjalta, harvemmin. Eli noin kerran viikkoon. Aloitetaan matkailublogilla.

Pyykkituvalle on tässä allasbaarista sihtailtu.

Kylälle...

Mehtäpalovaaraa meinaa pukata.

 

"Mie en kestä kattoo kotityöntekoa."

Nakupelle karkasi poolilta.

Kulmat kohdallaan.

Parivartio.

Hmm... Miten tuoli on ikkunan viereen päätynyt? No kas kun siitä on hyvä salaa päikkäreiden aikana käydä kurkkimassa kuinka läski pomppii trampalla...

7

Matkailublogi. Perinteisiä afrikkalaisnaamareita seinät väärällään...

Hutsun essu seinällä. Tänään tein lasagnea.

Lisäksi menin tammiovesta läpi kun paikallinen lukkotekniikka petti Rehtorin ja Anopin ovesta. Se oli toinen dörtsi joka sillä tavalla avattiin.

Jaa niin: vaalit. En äänestänyt kun työajat eivät sallineet osallistumista. Näin jälkikäteen olen kuitenkin vaan iloinen etten moiseen rasismiin osallistunut. SPR: muutaman vuoden takainen rasseliuden vastaisen viikon materiaali kun tiesi kertoa:

"S=structural (rakenteellinen)
Tämä taso kuvastaa rasismin institutionaalisia ilmentymismuotoja. Rakenteellisella tasolla valtaapitävien ryhmien kontrolli vähemmistöryhmistä ilmenee erilaisina järjestelmäämme sisäänrakennettuina käytäntöinä, jotka mahdollistavat epätasa-arvoisuuden jatkumisen. Esimerkiksi parlamentti- ja presidentinvaaleissa äänioikeutettuja ovat vain Suomen kansalaiset."

Eikö kenenkään muun mielestä tuo vouhotus mene ihan hippuisen liian pitkälle?