Pienen ihmisen tekemisillä tässä maailmassa ei ole yleensä helvetinkään väliä. No, joskus sitä voi osallistua afrikkalaispoikien koulun käynnin järjestelyihin yms.

Omatuntoni pakottaa minut seuraavaan liikkeeseen. En ole alkuperäisen tekstin esittäjän kanssa aivan samoilla linjoilla, joskaan tilastoja vastaan on aika paha väitetellä. Minusta on vaan hirveän väärin, että KKO tuomiossaan suorastaan valehtelee ("esitetty kunnallispoliitikkona" kun totuus on kuitenkin että J H-a tuli valituksi valtuustoon kolmisen kuukautta ko. tekstin julkaisemisen jälkeen) ja että samassa KKO:n päätöksessä vedotaan asioihin, jotka edelleen ovat määrittelemättä (vihapuhe), ja jotka eivät taatusti olleet tapetilla kirjoituksen alkuperäisenä julkaisu ajankohtana. En ole valmis vertaamaan J H-a:ta Risto Rytiin mutta tiettyjä yhtäläisyyksiä on löydettävissä.

Eli nyt siis linkki sivulle, joka vie kiellettyyn kirjallisuuteen vuonna 2012 Suomessa. Aivan niin, tämä teksti löytyy painettunakin Akateemisesta kirjakaupasta.

http://keronen.blogspot.com/2012/06/jussi-halla-ahon-tuomioon-johtanut.html

Sanottakoon vielä, että minuakin vituttaa suomalaisten ainainen itseruoskinta.

 

edit: Mitä enemmän tätä "tuomiota" miettii, sitä enemmän alkaa vituttamaan/pelottamaan. Ei ole hyvä tämä, minkään katsantokannan puolesta. Mitäs jos kelkka keinahtaa tms? Tällä mantereella on kokemusta opposition sananvapauden kahlits... En mä jaksa. Totaalisen idioottimainen tuomio, joka vain osoittaa että Suomessa luisutaan, todennäköisesti tietoisesti, afrikkalaisen julkisuuden/lainkäytön tasolle. Ketä se tulee hyödyttämään? Ja joo, paranoidi-androidi. Alkaa olemaan vähän liian läpinäkyvää kun tällainen idioottikin alkaa heräämään. Ei ole hyvä tämä.