Eli rutiinit sun muut sellaiset alkavat löytyä. Lähtötasokokeita on tehty ja tarkastettu. Mukuloita on luetettu yksi kerrallaan. Työnvieroksujaa on kuvattu puhelimella ohjeiden annon aikana. Sen jälkeen on otettu kuvaa kun muu luokka aloittaa duunin ja yksi istuu ja viheltelee. Tämän päälle on todettu pojalle että katos vaan kun näillä saa ihan hirveän kätevästi narulle asioita. Että tässä "ota vihko esiin ja aloita kirjoittamalla oma nimesi"-tyylin ohjeistuksessa ei oikein ole erehtymisen varaa. Englantia äidinkielenään puhuvalla varsinkaan. Niin että kotona on ihan turha koittaa fuulata mutsia "mut kun mä en tajunnut"-tason argumenteilla ja niiden perusteella äidin sitten vaatia paapomista.

Jos seitsenvuotiaan katse voisi tappaa...

Matikan lähtötasot: "Meidän poika on ihan yliveto, sille pitää antaa ylimääräistä paljon. Muuten se tylsistyy..."-opettajaparin jannu veti 47/61. Ei mun mielestä niin kovin erikoisesti siis. Muuten joukossa näyttäisi olevan yksi tupauuno ja loput normi.

Naamakkain olen myös kuunnelllut muksujen lukemista. Kyllähän siinä saa paljon tietoa muksusta mutta hoh hoijaa että osaa olla tylsää. Pikkuisen on siis kakkapyllyosaston tekemisissä ja niistä nauttimisessa tekemistä. Alkuopettaja...

Ja juu. Täitäkin jo löytyi luokasta. Arvatkaas onko "kutissut" taas päänahassa koko päivän?