Säännöthän lienevät kaikille tutut, mutta kerrataan ne nyt kuitenkin.

Tulee siis veikata Juhannuksen 2014 juhlimisen tykkänään kohdaltaan lopettavien määrä. Kategoriat ovat liikenne, molskis ja loiskis sekä väkivaltailu. Itse ei saa osallistua millään muotoa. Kick off on torstaina 19.6.2014 klo 12 ja loppuvihellys tulee sunnuntaina 22.6.2014 klo 23.59.

Sitten rivi sisään:

Liikenne: Tänä vuonna ei mäjähdä pahasti. Se pakollinen mönkijän/ruohonleikkurin/leikkuupuimurin/klapikoneen/moottoroidun rollaattorin kaato toki tapahtuu ja yksi Hyabusa tahi muu ZZR lähtee liukkaasta keskisaumasta kuskin alta. Yksi lopullinen ratkaisu kallioleikkaukseen. Kolme,3.

Plup, plump & Molskis: Keleistä viis, järvivedet ovat lämmenneet ja Tallinkilla/Super Alkossa oli Lauluviina tarjouksessa! Salpurin kisoissakin vesitornilla ottivat aikanaan hömpsyt ja sillä jaksoi maaliin, eli tuosta salmesta uidaan saunan päälle yli niin että heilahtaa. Ja vaikka vähän aallot paattia keinuttaa, täytyy ne verkot käydä katsomassa. Seitsemän, 7.

Minä lyön sitä turpaan!: Joku heittää Feijaa pakastebroilerilla Malminkartanossa (tai Mikkelin torilla) ja tästäkös hevosurheilua harrastavat perus-piripää eläkeläiset saavat syyn käsitellä luvattomia aseitaan. Tämän lisäksi yksi sekava ryyppyporukan kukaan-ei-tiedä-mitään-mutta-kyllä-sitä-joku-puukolla-keittiössä-sipaisi sattumus. Lisänä yksi turpaanmätkijäinen jossa joku osallistuja laskeutuu vahingossa siihen leirintäalueen ainoaan maakiveen. Kolme, 3.

3-7-3=13