Sammaleet peittävät, sammaleet ympäröivät.

Kuvakavalkadia koskapa löysin uuden lelun.

Kolme vuotta sitten söin makaronisalaattia puistossa ja venailin että vierailuaika alkaisi. Ihan ymmärrettäväähän se. Olisinhan mä miehenä saattanut olla tunnin verran liian aikaisin kolme varttia tyhjällä odottajien osastolla. Että onnea vaan kolmevuotiaalle. Paljon on antanut ja jotain toki vienytkin. Rutkasti ynnällä kuitenkin...

Kovasti ollaan mietitty kanssaan kakun koostumusta koskapa "ei laiteta teidän maitoa, siitä tulee maha kipeeks." Banaani-mansikka on tällä hetkellä kärjessä. Jonkin sortin kekkerit on siis tiedossa viikonlopulle/maanantaille. Ei tule klovnia eikä pomppulinnaa.

Sitä kakun leipomista harjoiteltiin tänään ruisleivillä. Hyvin meni kokkaukset taaskin, mitä nyt toistaitoinen zumbasta palailija meni kurkkimaan nousevaa taikinaa.

Ahistaa todistukset, "valtakunnalliset" ja muutto kera sen faktan, että on toukokuu ja duunia on vielä puolitoista jäljellä. Tänään ei pelattu pesäpalloa vaan pidettiin yleisurheilupäivää. Poltin käsivarteni päivänsäteissä... Ilolla seurasin liikuntavastaavan ponnisteluja. Vetäisin ehkä vähän toisin, mutta ihan hyvin tämäkin meni.

"Tehtävä mitä luvannut oon tekeväni."