Eli tyon orjaksi joudun myos ensi viikolla. Kauheaa! Stressia pukkaa. Ynna burnouttia. Pitaisikohan jattaytya saikulle?

Ei maar. Menen samaan luokkaan, joten sekin vahan helpottaa (vaikka ei musta kylla edelleenkaan saa vakituista alkuopettajaa kuin pyssylla uhkaamalla. Tai lahjomalla tanakasti). Pitaa vaan muistaa ottaa evasta mukaan, kouluruokailu kun on tuntematon kasite BMIS:ssa. Eli mista sita nyt saa tyopaivan lomaan norsunkorvakastiketta pottujensa paalle? On siella toki kanttiini, josta voi kayda ostamassa toasteja ja sampyloita.

Opehuonekulttuuri oli aika tutun oloista. Kahvia juotiin ja kaiken mailman asioita jauhettiin. Aijat rugbysta ja muijat jostain turhanpaivaisista tyojutuista *grin*. Siella on alakoulun opettajan huoneessa oma katettu ja muureilla ymparoity terassi ja pieni nurmikkopuutarha. Terassilla pidetaan myos kokoukset. Terassilla voi myos ihan luvan kanssa vetaa kessua, ja niinpa aika monet maikat (varsinkin naisopet) nain myos tauolla tekevat. Onkohan siella jossain kaljahanakin katkettyna? Pitaa ottaa selvaa.

Sellaista. Tanaan ollaan riehuttu kaupoissa hankkimassa vieraille tarvikkeita (T5:lle jatetaan kylla jotain siivottavaa) ja sitten ma paasinkin tekemaan kauden ekan vakioveikkauksen. Illalla meille on tulossa porukkaa grillailemaan.

Kummilikalle viela: Perhosia olen nahnyt jonkun verran. Useimmat niista ovat sinisia. Taalla on nyt niin kuivaa, etta siksi aika monista puista putoilee lehdet ja ne on ihan keltaisena kanssa. Samoin kaikki ruohikot joita ei kastella ovat keltaisena. Meidan puutarhuri haravoi pudonneita lehtia ja polttaa niita joka paiva pihalla. Kohta taalla alkaa sadekausi/kesa. Silloin taalla on tosi vihreata ja paljon kukkia, perhosia ja lintujakin. Kuuma taalla kanssa on, yli 25 astetta joka paiva. Pitaa muistaa juoda paljon ettei kuivu (ja olenhan mina yrittanyt... Tata ei aiskan tarvi lukea...). Ja loppuun Aksulle kanssa terveisia.