Kuten vaimo jo tuolla kertoilikin tuli viikonloppua vietettyä erilaisten läksiäisten merkeissä. Carib on todellakin kova peli. Menee vaikka perä edellä puuhun. In your face kaikki Land Roverit ja -Cruiserit. No, myönnetään että kyllähän se eteneminen vähän ratinvääntämistä paikoitellen vaati.

Perustettiin otsikon mainitsema yhdistys. Tuo "K.O.I.R.A." tarkoittaa dependent on girls. Yhdityksen säännöt ovat aika yksinkertaiset. Pitää olla evp. Eli Elää Vaimon Palkalla. Klubin hang around jäseneksi pääsee jos täyttää ekan ehdon. Täysjäsenyyteen vaaditaan todiste siitä, että pystyy tuhlaamaan 20% vaimon/tyttöystävän/mikä lienee kuukausipalkasta yhdessä tunnissa. Töihinkin saa toki mennä, mutta vain anomuksen jätettyään. Board sitten käsittelee anomuksen ja raakkaa sen. "No man should work" kuten pakistanin kenraali asian ilmaisi.

Ei taas ihmeitä. Autotallissa on nyt ollut parina iltana peräkkäin kuollut rotta. Eilen sain kohtuuhyvät puistatukset tyttöjen ruokia hoitaessani. Tuli sitten tallottua pimeässä kuolleen siimahännän päälle oikein kunnolla. Ihmettelinkin että mikä siellä sandaalin alla niin kummallisesti rusahtelee.

Urheilemisetkin aloitin. Ihan hyvin pystyy juoksemaan. Yläkropan lihaskuntoa kehittäessä sen sijaan välillä naksahtelee ikävästi ribs-osastolla. Eli ei tarvitse ainakaan vielä ruveta Leokoja ennätysrautoja varten tankoon latomaan. Mutta hyvinhän niitä kympin penkkisarjoja sillä sadalla viidelläkybälläkin näköjään pystyy hinkkaamaan... Soijaa!!!! Sauna oli taas pitkästä aikaa ihqubeibe ja hanipöö.

Tälleen taas.