- Kyl mää kaikke enemä ihmettele, et mitä semmosil tulivuaril ollenka tehrä. Mun miälestän ne ova ihan turhi. Kuka tarvitte niit! Ei kukka.

- Antaa mar ne lämpöö sentään.

-Lämppö! Patteri ja valkian lämmö mää kyl ymmärrä, mut mitä tommosel lämmöl teke? Ei mittä. Mää ole sitä miält, et jos mää olisi ollu Jumal nii mää en olisis tehnyk koko vuarei. Ja jos mää vaa voisi nii mää hajottasi ne. Mitä semmose ollenkan tekevä olemas ku ei mittän muut ko paha tee?

- He-hei, niitä Jumala tehny ole. Se on semmosta puhetta vaan. Kouluissa opetetaan vaikka hyvin tiedetään että se on valetta. Ei ihmistäkän luotu ole. Meressä se on syntyny. Hiiltä ihmisessä on, ja muita aineita. Yksinkertasta jymäytetään, että se on hyvin nöyrä kapitalistille. Se siinä vaan on.

 

Sellaista keskustelua. Ensi viikkoon taitaa lomailu mennä. Pitää vaan toivoa kerettiläisesti että Kerho ei kolaa Tepsiä ihan lumierällä hopealle. Olisihan niitä finaaleita kiva katsella. Onhan sen tunnustanut jo kapitalistinenkin tiedemies. Mutta auta armias jos toi lentokieltely on ollut vaan pelkkää fuulaa. Silloin repeää loputkin napit verkkareista.