"Silta per ilta pitää Tyyriksen voitolla (jos se pystyy pitämään skoudet loitolla). Seinä per ilta tekee Tyyrikselle terää
(mutta jos se mokaa se putkasta herää)."

Kananmunia sano. Isoja kuin perguleet. Olin niin tohkeissani että nimesin "pojat". Nyt täytellään hetki omia, naapureiden & päivävartijan eguvarastoja. Sitten annetaan kanakotien tehdä munista tiputipejä. Niillekin on jo nimet valmiina. John, Paul, Ringo ja Ted. Ihan sama mitä sukupuolta ovat. Noilla mennään.

Sähöttä ollaan oltu taas, katkonaisesti. Huoltavat linjaa päivisin, ja sehän meinaa trangiointia plus kitaran soittelua. U. tulee tällä blackout frekvenssillä osaamaan alle kaksivuotiaana grungen koko kirjon. Ja "Madon".

Meillä seisominen tapahtuu tukea vasten. U:kin joskus notkuu jakkaran nurkasta kiinni pidellen. (Mä olen niiiiiiiin hauska).

Soon taas kohta bensa loppu tästä maasta. Kieroina expateina kuullostelimme sisäpiirejä, ja nyt on taas tankit täynnä. Huomenna paikallisessa lehdessä on uutisia gasoa koskien, ja sehän meinaa jälleen nonstop-bileitä huoltoasemilla. They're going down, down, down, down...

Arvatkaas mitä: Kävi just portilla mormooneja. Oikein kolme kappaletta. Yksi mzungu ja kaksi paikallista. Sanoin että tänks but nou tänks for me and the Lord, we have understanding. Vähän tuli siinä Jake Bluesia kyllä lainattua, mutta pääasia että viesti meni kohteliaasti perille. Eikä tarvinnut edes sanoa että "jätkät hei, teidän pääenkeli on nimeltään Moron. Ei ehkä kaikkein myyvin nimi englantia puhuvassa maailmassa..."

Nämä kuvat, nämä tunnelmat. Sikaa kanttarellisoosilla...