Koskapa mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut meikäläisen elämässä (paitsi että nyt se kymppi menee jo tuntiin) pitänee jälleen suorittaa pieni sanomalehtikatsaus. Se onkin hyvä aloittaa tutulla ja turvallisella lauseella:

Ei hyvää päivää taas! Se on nyt sitten maanpetos istuvan presidentin mukaan jos perustuslain mukaan yritettäisiin mennä.

Kysehän on taas siitä legendaarisesta Sec kuusvitosesta. Nyt kun ex-presidentti Muluzi ja MCP puolueen John Tembo (joka käytännössä johti maata Bandan viimeisen kymmenen vuoden aikana. Sukulaismies kun oli ja Hastings Kamuzun kunto oli mitä oli) eivät enää anna Bingun kusta suoraan silmään ja vaativat lain noudattamista, on se pahapaha. Hallitus kun menisi sen myötä mitä todennäköisimmin nurin.

Muluzi totesi tänäpänä lehdessä, että jos kunnian arvoisa tohtori Mutharika on tuota mieltä, niin sitten miehen vintillä on jotain pahasti sekaisin. En tiedä. Bingun muija kuoli n. vuosi sitten ja sen jälkeen herran toimet ovat olleet entistäkin sekavampia. Mutta tässä tapauksessa asia on kyllä vähän pata kattilaa soimaa. Rajoittamaton valta korruptoi rajoittamattomasti. Mutta tosiasia on kuitenkin se, että tohtori Mutharika on Mugaben hyvä ystävä...

Ei oo näkynyt lattianlaatoittajia vaikka viime perjantaina vissiin piti jo tulla. Eivätkä olleet pe tilaamani blancot taulukanvaasitkaan tänään valmiina. Kaya Mava elikkäs "ehkä huomenna".

Huomenna onkin sitten public holiday. Muistelevat kansakunnan Kamuzu-isukkia. Ja mikäs siinä. Merkittävä mieshän tuo Malawin Leijona oli. Kaikella tapaa. Sellainen brutaalimpi vedos Kekkosesta.

Pärjäilkäähän taas.