Pitkästä aikaa. Puustia ja pitoa. Kyä niitä ny syä mutta on ne mun makuuni vähän liian kuivaa & ”kireetä”. Täytyy opetella.

Aamulla oltiin studiossa yksvuotis-kuvassa. Miten sitä nyt luonnehtisi? Sinikettu kuutiossaan? Se vissiin se lähin olisi. Oli siellä joukossa muutama osuma ja pari photoshopattavaakin.

Sinne lähtiessä nähtiin kuinka heinä palaa. Ja ruoho. Ja meidän nurkalla oleva muuntaja. Oikein kivasti siis. Saa nähdä koska sähkö juoksee taloom seuraavan kerran. Hyvin näkyy kuitenkin Evertonin matsi koska proriteetit ja invertteri.

Loppuun vielä esimerkki siitä,miten raflaava otsikointi jne…

”Luziran vangit uhkaavat lopettaa antiretrojen syönnin jos ei ruoka parane!”

Ihan alkuun tuli mieleen, että pojat eivät ole taaskaan ajatelleet, ensteks. "Se on viissataa markkaa ja Ilveksen kausikortti tai mä riisun itteni munasilleni tähän parkkipaikalle!" Meinaan varmaan hallinto nyt ryntää kantamaan tsatöbriäänia ja hanhenmaksapalleroa tämän johdosta.

Totuus jutussa on kuitenkin ei tule ruokaa. Eikä pesuvettä. Eikä oikein juomavettäkään ja ARV:itä on ilmeisesti ilkeä ottaa tyhjään kehoon. Että annetaan nyt tämän kerran olla.

http://www.monitor.co.ug/News/National/Inmates-living-with-HIV-Aids-threaten-to-quit-treatment/-/688334/2093196/-/iixj80/-/index.html