Haikeaksi vetää. Olen meinaan viettänyt kanssasi laatuaikaa parhaasta päästä. Muistan, kuinka tutustuessamme suhtautumiseni sinuun oli varovaisen tunnustelevaa, ehkä jopa varautunutta. Mietin syytä käytökselleni, ja myöntää täytyy että pidin juttujasi aika tylsinä. Ja kyllähän sinunkin pitää myöntää, että et ollut ensi kertoja tavatessamme parhaimmillasi.

Sittemmin suhteemme on mielestäni muuttunut lämpimän arvostavaksi. Sinusta on löytynyt iloista, pirskahtelevaa yllätyksellisyyttä. Olet saanut meikäläisen pariin kertaan oikeinkin hersyvään nauruun, porvarillisesta charmistasi huolimatta.

Kaikki hyvä loppuu kuitenkin aikanaan. Tässä hommassa on se huono puoli, että yleensä juuri kun oppii tuntemaan jonkun loppuu aika kesken. No, se la vii.

Elikkäs finaalipäivänhän se sitten lopulta pukkasi. On pysynyt sohva lämpimänä.

Kisassa tilanne on tiukkana. Allekirjoittanut ja OPB haaveilevat Snejderin maalista ja Hollanin tappiosta. -B- toivoo Espanjan voittoa ja David Villan roikkumista maalipörssin kärjessä. Löppönen toivoo päivän olevan oranssin (kuten meikäläinenkin sydämessäni). Olisi pitänyt sorvata sääntöjä enemmän oikeita sijoituksia suosiviksi. Luulisi meinaan että jos finaaliparin saa oikein niin sillä jo pärjäisi. Korttipöydässäkin omat työt on voitettava. Mutta ei, ei ole maailma täydellinen.

Muutenkin alkaa lähdön hetki tulemaan mieleen. Puhutaan siitä kuitenkin joskus toiste, tänään pohditaan vain ja ainoastaan fudista. Ja syödään lättyjä.

Loppuun pikku Bingut: Meinaavat vaihtaa myös kansallislaulun sanoja. Nykyisissäkun on rivit "Oh God bless our land of Malawi... Put down every single enemy, hunger, disease, envy". Syy tähän on se, että Malawi on perustuslaissaan määritelty sekulaariksi valtioksi, eli Jumalalla omansa, valtiolla omansa. Eikä siinä mitään.

Noiden nälän, taudin ja kateuden poistaminen sitten: Joo. Ei esiinny enää pressan mukaan mitään noista tässä maassa. Niin se uuskieli etenee. Sinänsä on mielenkiintoista että kateus mainitaan ko. biisissä. Naapurin uuden Cadillacin Pohojanmaalla herättämä tunne ei ole mitään normi-njassamenoon verrattuna. "Minkä takia toikin sai teetä ja sokeria vaikka se on ollut täällä duunissa vasta kaksi viikkoa?"