Capital Hotelia vastaan meinaan.

Olen nyt loisinut niiden punttisalilla kohta kuukauden. Eli en ole uusinut korttiani. Syykin tähän kummaliseen käytökseeni on. Viimeksi kun kortin ostin sanoi kassalla (kirjaimellisesti ja kuvainnollisesti) ollut salityttö että hän tuo kohta vaihtorahat. Kyseessä ei ollut kuin 300 paikallista, eli alle 1,5 euroa. Eipä ole näkynyt vaihtorahoja. Vaikka niitä silloin kaupantekopäivänä pari kertaa kysäisinkin.

Tänään sitten katselin salin poikien kansioden plarailemista. Kävivät näin loppukuusta läpi kuukauden liikevaihtoa. Olin aivan varma että tulevat sanomaan jotain. Eivätpäs tulleet. kai ne olettaa että mulla on puolen vuoden kortti kun kuitenkin olen siellä säännöllisesti käynyt ähisemässä.

Älkääkä nyt vetäkö ihan jumalattomia herneitä nokkaan. Sali on hotellin, ei kenenkään yksityisen. Tässä on vaan kysymys periaatteesta. Näpäytetään silloin kun siihen on paikka. Ko. hotlastahan Empalta lähti aikanaan kävelemään huoneesta 80 euroa. Koskaan varkausilmoitukseen ei tullut mitään kommenttia/toimenpiteitä. Ja samassa mestassa meinasi tämä tietokone lähteä omille teilleen.

Mitään maata mulllistavaa täällä ei taaskaan ole tapahtunut. Suomalaisvieraita ollaan majoitettu parina yönä, ja eilen sitten heitin poppoota bussiasemalle/koto-Suomeen lennätettäväksi Kamuzu Internationalilta.

Satanen on taas rikki, kesälomaan meinaan. Ei sillä että täällä laskettaisiin...

Vapise punainen. Sunnuntaina tulee shaitille noutaja.

t: lokki