Ajelin äskettäin paniikkinappula-firmalta tänne Capital Hotelille päin. Jouduin pysähtymään eräisiin liikennevaloihin (joo. Täällä on niitäkin. Aika hyvin jengi niitä myös kunnioittaa.) ja näin erään yksityiskoulun tienvarsikyltin. Vihreän tullessa kehiin hihittelin itsekseni, ja ajattelin nyt jakaa kokemuksen täällä koko informaation valtatien kanssa.

Kyltissä mainostettiin primary- ja secondary schoolia. Siinä oli mainintaa myös nurserystä ja leluhuoneesta. Mikä sai meikäläisen hihittämään oli teksti "early leaning centre". En ole ihan niin pro tuossa enkussa että voisin keksiä sanalle "leaning" mitään järkevää kasvatustieteellistä merkitystä. Eli "learning"han siinä kait olisi pitänyt olla. Joku ihan pro voi vapaasti oikaista jos olen väärässä.

Mieleen tuli heti malawilainen tehokkuus työnteossa. Selvisipä nyt sitten senkin alkujuuret. Nojailua näköjään opetetaan täällä jo ihan pienestä pitäen. Onkohan niillä erilliset linjat toimisto- ja lapionvarsinojailua varten?

Tänään ei olekaan muuta kirjoitettavaa. Paitsi että kyllä mulle ne OPB:n mainitsemat eurot ehkä olisivat tulleet mieleen. Siellä olisin varmaan pukukopissa antanut vesuria tms. kinuskityökalua kipeälle akillekselle. Vaikka meneehän noita jänteitä aitureilta muutenkin. Kysykää vaikka Bryggaren Artsilta. Elävästi muistan vieläkin kun MM-pronssimies lyyhistyi aikanaan Kaurialan olympiastadionin tartaniin Kalevan kisoissa.

Katos vain. Sain mahdutettua pitkän, nopean ja komean urheilijan sekä Arto Bryggaren samaan itseäni sivuavaan tekstinpätkään.