Voi voi Malawia. Eivät menneet jatkokierroksille potkupallossa. Hassuksi tappion teki se, että Super Sport-kanavan ottelunjälkeislähetykseen soitti joku heppu Blantyrestä. Kaveri oli suunnattoman tuohtunut ja epäili salaliittoa Malawia vastaan. Ei voinut olla mahdollista että Algeria meni jatkoon koska Malawi voitti MLW-ALG koitoksen. Siinä oli oikeasti studiossa juontajilla pokassa pitämistä kun he selittivät että "nii-in, Algeria sai kasaan kolmesta pelistään neljä pistettä Malawin kolmea vastaan. Että Malawi on siten sarjataulukossa Algeriaan nähden niinko häviäijjäin puolella."

Chikondi aloitti tänään sen koulun. Oli kuulemma ollut oikein innoissaan uudesta skolesta. Valtion koulusta poika oli sanonut isälleen että "ei siellä oikein oo kiva olla kun siellä on luokassa niin kauheasti lapsia ja hirveä meteli." Ja niinhän se meni, että C. heilahti suoraan standart kakkoselle sen esikoulunkäynnin ansiosta/takia.

Vettä on sadellut ja ukkonen jyristellyt. Ja siinäpä ne isoimmat sitten taas tulikin sanottua. Sähkökatkon kanssa on kiva keitellä tirpalle aamupuuroa ja itselle kahvia ihan oikealla Trangialla. Varsinkin kun on aamupöpperössä ensin laittanut jo tulet "pesään" ennenkuin tulee mieleen että "voisihan ton pääsulakkeenkin tietysti laittaa näköjään takaisin päälle." Näin tein ja jatkoin sitten tyynesti Lasolin polttamista kun kerran olin jo aloittanut.

Kuivuutta ja army wormseja on kuulemma pidellyt pelloilla 35 000 hehtaarin edestä ja ruokaturva on taas uhattuna. Tämä siis viidestä peräkkäisestä hyvästä sadosta huolimatta. Toivottavasti kuitenkin saavat kuudennen hyvän sadon putkeen.

Huomenna ja ylihuomenna ollaankin sitten yyhoona kun akka lähtee Blantyreen työreissulle. Saapas nähdä kerkiääkö sitä ukonsiirtopeliä naksuttamaan ollenkaan?

Jassoo, Elwood ja Jake ovat telkkarissa. Siirryn siis pitkästä aikaa vihaamaan Illinoisin natseja ja korjaamaan tupakinsytytintä. Shit! What? Rollers. No? Yep. Shit! Some dry white toast, four fried chicken and a Coke. Ja mitä noita muita maileja Chicagoon nyt olikaan. Vuorosanojen lausuminen, here I come.