Meinaan tämä nopea informaation valtaväylä. Ero lilongwelaiseen on sama kuin laittaisi tulppavikaisen Pappiksen Millenium Falconia vastaan Nurmijärven suoralle.

Täällä ollaan, diskriminoituna kivisellä ulkoluodolla. Tai kivierämaassa, miten vaan. Eivät suostuneet myymään maalaiselle seutulippua sopuhinnalla vaan olisi pitänyt maksaa jotain rypsireino-lisää. Pidä tunkkis Soininvaara sanon minä. Lande ajelee sitten omalla autolla CO-kakkosia ja muita raskasmetalleja tuotellen.

Vilustuminen on tuliaisinani keskeltä peltojen savisten, joten ei jaksa mennä ulos ihmettelemään kansainvälistä atmosphääriä. Raskautettu sen sijaan fyysisesti terveenä vaappuu kaverilta toiselle ihan kuin ennenkin. Which is nice. Eipähän pitkästy odotellessaan.

Tuntuu siltä että nää kaikki noin kolmekymmentä neliötä on täynnä erilaista vauvanvaatetta. Pesukone on huutanut laakerit punaisena joka päivä bodyja ynnä nauhanuttuja puhtaaksi. Armottoman määrän kamaa tuntuu peippari tarvitsevan. Eikä varmaan vielä piisaa millään tää vaatepuodillinen. Muuten koodinimi "Möykky" on todettu sitten täälläkin ainakin päällisin puolin terveeksi tulevaksi kansalaisyhteiskunnan jäseneksi. Go neuvolantäti go.

Lilongwessa pankki oli baunssannut autonvuokrashekin bäk. Päivämäärä oli kuulemma ollut jotenkin epäselvä. Ei vissiin ollut kauno tarpeeksi siistiä tai jotain. Kotisvenski lupautui kuitenkin avittamaan asiassa, joten nou hätä. Pankkikorttien keksimistä odotellessa...

136 hevoismies patsaalta seurakunnan leirikeskukselle... Oho. Toivottavasti oli verovähennyskelpoista kamaa.