Kävin poppamiehen pakeilla klinikalla uusiutuneen kurkkuilun/korvailun vuoksi. Taisi olla kenialainen tohtori. Kaveri oli liian pitkä malawilaiseksi ja muutenkin habitus oli kikujua pitkine jalkoineen. Antoi lääkettä mutta ei kylmää käärettä.

Travellerille tiedoksi että ehei! Täällä mitään budjettia olla aikaansaatu. Tänään on eka päivä kun goverment alkaa kuluttamaan laittomasti jostain Consolidated fundista. Ilman parlamentin hyväksyntää toki. Saapas nähdä koska donorit alkavat tällä kertaa ärisemään. Lisätietona mainittakoon että yksi kappale iPodin-piuhoja on vielä ilmeisesti AWOL täällä Njassamaassa.

Lehdessä kertoilivat että Thyolon seudulla ihmiset käyttävät jaettuja moskiittoverkkoja puutarhojensa suojina. Samaan aikaan 8 prosenttia alle viisivuotiaiden kuolemista alueella johtuu malariasta. Aikuisia hyttystauti niittää kuuden prosentin vauhdilla. Hienosti kuitenkin paikallinen terveystaho sanoi, että te olette noitia kun tuollalailla kutsutte kuolemaa taloonne. Puhutaan kansalle kansan kieltä.

Infoministeri Kaliati sen sijaan räväytti että politiikka ja bisnes ovat ihan eri asioita ja että pitääkö hänen tätä teille aina opettaa? Syynä tähän riehaantumiseen oli jonkun inhottavan parlamentaarikon ehdotus että jos painostettaisiin Mugaben Robia vaikka sillä maissilla jota me Zimiin pumpataan, ilmeisesti edelleenkin.

Koiranruokaa on nyt ostettuna varastoon. Seuraavaksi madzi ja magetsi.

Piis taas kaikille. 1. Tai siis laskutavasta riippuen kaks. Torstaina siivet selkään, Red Bullilla tahi ilman. Hki-Vantaa here I come.