Olen tässä aloittelemassa swahilin opiskelua.

Otsikon viittaamaa toimintaa haluaisin harjoittaa eritoten Firman chief of operationsia kohtaan. Saatanan hiekkavittuinen lotkonaama! Oikea kusipäisyyden Mount Everest! Aivan varmasti sitä nussittaessa parhaat osat hänestä ovat menneet lakanoille ja sekin on ollut jo kusta.

Puhumme nyt siis australialaisesta valkoisesta bitchistä joten rotuhygieenikkojen ei tarvitse kiihottua.

Katsokaas kun hänen paikallisten alaistensa housuunpaskominen ja nenänkaivuu on aiheuttanut tämän autosaagan. Työlupapaperit lähtivät EILEN liikkeelle. Niissä kestää ilmeisesti nyt KOLME KUUKAUTTA. Ilman työluvan mukana tulevaa TIN-koodia (verovapaus) auto ei tule rajasta yli. Tänne tultaessa satavarma ilmoitus oli että kuukaudessa hoituu. Ja niin se hoituisikin jos asialle tehtäisiin jotain.

Firmassa on tällaisissa tilanteissa käytetty ennenkin Firman TIN-koodia. Siihen tarvitaan kirje, jossa olisi tämän persenaamojen kuningattaren allekirjoitus.

E. meni tänään moisen valmiiksi kirjoitetun kirjeen kanssa tämän visvasyylän toimistoon. Sen paskakasan ei olisi tarvinnut kuin vetää Ballographilla yksi nimmari niin HÄNEN osastonsa aiheuttama sählinki ja mielipaha olisi ollut hoidettu.

Tämä rämehuora ei suostunut tekemään sitä.

Niinpä tänä iltana clearing-yhtiön Land Cruiser tuo matkalaiset rajalta Kampalaan ja meidän Pajero jää rajalle kunnes TIN-koodi/työlupa on saatu. Ilman vartijaa se auto on putsattu/varastettu satavarmasti ennenkuin rekisteröintilupaa saadaan. Vartijan kanssa todennäköisyys laskee kolmeenkymmeneen pinnaan.

Tafadhali nataka bia baridi. Naomba kuchoma?