Niin. Se observointi.

Hyvin meni. Palaute oli kokolailla sitä mitä odotinkin, eli asiallista. Itse sinne loppuun vielä kerroin sen tosiasian että edelleen, kaikista OKL-ruoskinnoista ja omista reflektoinneista huolimatta mä olen omasta mielestäni aivan liikaa äänessä tunnin aikana. Eli keskityn edelleen liikaa "outcomeen" prosessin sijasta vaikka se prosessi oppilaan kannalta se hedelmällisin olisi. Noin niinkuin yleensä. Observoinut vararehtori ymmärsi ja myönsi itsekin että eihän se helppoa ole jos tiedollisia tavoitteitakin on.

Näin jälkikäteen pitää sanoa että ihan piristävää tuo toisaalta oli. Ettei tule vaan vedettyä vuoden -83 yliolanheitin-kalvoilla...

Kuvakerrontaa seuraavaksi:

LG:n luukku. Ne voivat hajota näköjään itsekseenkin. Voi toki olla että runnomista asiantuntemattomalta taholta on kanssa esiintynyt. Mitä pidemmälle tätä olen nyt reflektoinut, sitä todennäköisemmältä valuvika tuntuu. Muu olisi tässä nimenomaisessa tapauksessa oikeasti sitä rasismia. Vaikkakaan ei ole ennenkuulumatonta että ns. isäntäperheen esineistöä hajotettaisiin pahan olon/katkeruuden nimissä.

Aston Martin DB9. Köyhyyttä ja kurjuutta on koko Afrikka. Puikkoissa oli inkkari.

On uimapaikan pollella nimi kohdallaan. Laitan postauksen loppuun linkin todelliseen klassikkoon. Tällä kertaa se ei ole Hiski Salomaata...

Uimassa siis oltiin viime viikonloppuna ja nämä kaakit asustelevat sillä resortilla. Meinasi olla vaikeata päästä mestaan sisään pulikoimaan koskapa herra isoherra, herra sadanpäämies herra api... Kummelisketsi. Kouhia. No pressa itse oli osallistumassa ko. paikassa järjestettyihin häihin. Oli pojat amisioonia tiellä. Alkaen Hummerin lavalle pultatusta pst-pyssystä. Ymmärrettänette etten kameran mukanaolosta huolimatta alkanut sihtailemaan sinnepäin?

Koululla työmaa edistyy. Valua pitää kastella aika taajaan näillä keleillä. En ole kuitenkaan ihan varma tuon tulevan toisen kerroksen pitävyydestä. Eli kaiken järjen mukaan pitää pyrkiä sinne sitten majoittumaan? Ei tule kuin kattotuolit ja -pellit niskaan?

Koulukonna Steve. Heppu nauttii aika tavalla nurmikkoa kastelevista sprinklereistä.

 

 

Jaa niin se linkki:

"Scream for me Long Beach!" ja kultainen nuoruus. Koko keikka. Powerslave, Trooper, Hallowed, Aces...

 http://www.youtube.com/watch?v=Y3Uus_r90Ts